i-Reserve Cursussen

i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor afspraken. Of je nu op zoek bent naar een reserveringssysteem voor een restaurant, kapper, huisarts of onderhoudsbedrijf het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer soorten afspraken, duur van afspraken en prijzen vanuit één reserveringssysteem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme boekingssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare diensten, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. Laat klanten allerlei extra’s boeken zoals een foto of een behandeling en bouw automatische opruimtijd in zodat de locatie weer klaar is voor de volgende afspraak.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden van ons reserveringssysteem voor online afspraken?

i-Reserve bevat standaard veel mogelijkheden als het gaat om het reserveren van een afspraak. Je kunt deze mogelijkheden uitbreiden door het aanschaffen van extra modules die je reserveer systeem nog completer maken. Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen.

Klantenkorting

Laat het online reserveringssysteem automatisch vaste klantenkorting berekenen bij het maken van een reservering. Naast korting kun je ook een specifieke groep klanten aan bepaalde zalen koppelen die alleen door hen te boeken zijn.

Opties

Laat klanten bij de reservering verschillende opties bij boeken zoals een lunch of een gezichtsbehandeling. Bepaald zelf op de prijsberekening per reservering is of per persoon en je kunt kiezen of een optie verplicht is of niet.

Arrangementen

Laat klanten in het reserveringssysteem 2 verschillende afspraken achter elkaar boeken voor een gunstige prijs. Bijvoorbeeld gezichtsbehandeling en make-up of gezichtsbehandeling en manicure.

Taken

Naast de reserveringen beheren kun je in het systeem interne taken aanmaken voor jezelf of collega’s. Hier kun je een deadline opzetten, een categorie en eventueel een klant of bedrijf aan koppelen.

Automatische mailing

Stuur klanten via het reserveringssysteem automatisch via e-mail een reserveringsbevestiging wanneer zij zich hebben ingeschreven. Ook is het mogelijk om klanten een automatische herinnering te sturen met meer informatie.

Facturatie

In de templates van ons reserveringssysteem kun je heel makkelijk een factuur opmaken met je eigen gewenste lay-out. Facturen kunnen worden samengevoegd en kunnen ook automatisch naar een klant of bedrijf worden verstuurd.

Zoek & Boek

Laat klanten in het systeem zoeken en filteren op beschikbare afspraken. Je kunt bijvoorbeeld filteren op met wie de afspraak is, locatie of datum.

Serie reservering

Je kunt klanten de mogelijkheid geven om voor meerdere weken tegelijk te reserveren.

Rooster

De bezetting makkelijk en eenvoudig in 1 rooster. Het rooster is per gebruiker in te stellen en je kunt direct reserveringen voor een klant doen via het rooster.

CRM

Naast een online reserveringssysteem is i-Reserve ook meteen een CRM-systeem waarbij je alle gegevens van klanten en bedrijven in kunt bijhouden. Met een handig overzicht van alle verstuurde mails

Afsprakenplanner Online

Klanten kunnen via het reserveringssysteem 24 uur per dag online afspraken maken op zowel pc als mobiel en ook zelf annuleren of wijzigen.

Filters

Haal statistieken uit het i-Reserve systeem doormiddel van filtering. Deze kun je ook automatisch versturen naar e-mailadressen. Zo kun je bijvoorbeeld een overzicht sturen van reserveringen naar de catering.

Modules

Extra mogelijkheden via onze modules

Online boeken

Bespaar tijd en laat je klanten met deze module zelf online een reservering maken. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: afsprakenkalender, rooster of een zoek & boek functie.

Online betalen

Met deze module kun je i-Reserve koppelen aan een Payment Service Provider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen jouw klanten de reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online betalen.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast kun je gebruik maken van extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van conceptfacturen, het aanmaken van incasso's en veel meer.

SMS

Met deze module heb je er een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail kunnen worden verstuurd, zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je data exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn meerdere interfaces beschikbaar naar bijvoorbeeld REMS, Exact, Visma Cash, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen. Of bied zelf kortingscodes aan.

Abonnement

Moeten er periodiek abonnementskosten worden betaald? Met deze module genereer je bijvoorbeeld eenvoudig maandelijks of jaarlijks facturen voor je leden.

E-ticket

De module is inzetbaar als toegangscontrole. Het scannen van de e-tickets met onze gratis scannerapplicatie legt meteen de aanwezigheid van je bezoeker(s) vast.

CRM

Met deze module richt je i-Reserve in met relatiebeheer mogelijkheden. Geef je klant een status, laadt e-mails in en maak geavanceerde orders.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Vereenvoudig je werk door e-mails te automatiseren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van het i-Reserve reserveringssysteem.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

i-Reserve biedt webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. Het i-Reserve reserveringssysteem is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Ook op je mobiel kan je een reservering maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten en dus inzetbaar in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen? Wij helpen je verder

Gaat je huidige reserveringssysteem binnenkort stoppen, niet tevreden over je huidige reserveringssysteem of wil je van een agenda overstappen naar een online reserveringssysteem? Kijk samen met een van onze application consultants naar de mogelijkheden die i-Reserve te bieden heeft en of wij beter aansluiten op jullie wensen.

Naast een persoonlijk begeleiding tijdens de aanschaf fase en de implementatie fase kunnen wij je ook adviseren en begeleiden bij het overzetten van gegevens van je oude reserveringssysteem in i-Reserve. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt kunnen we je net dat juiste duwtje in de rug geven.

Benieuwd of i-Reserve alle functionaliteiten te bieden heeft die je zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact

Online demonstratie

Voordat je een nieuw boekingssysteem aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online afspraken demonstratie voor je opgezet. De demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden van het online reserveringssysteem voor het maken van reserveringen zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Probeer nu 30 dagen

Heb je onze online demonstratie bekeken en ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van het reserveringssysteem? Maak dan gebruik van onze proefversie Je ontvangt van ons een omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden kunt uitproberen. Na het aanvragen van de proefversie plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik verschillende afspraken in dezelfde ruimte laten boeken?

Ja je kunt bijvoorbeeld een intakegesprek in dezelfde ruimte laten plaatsvinden als een doktersafspraak. Klanten boeken 2 verschillende soorten afspraken maar je kunt het reserveringssysteem zo instellen dat deze in dezelfde ruimte plaatsvinden. Wanneer je dan de doktersafspraak boekt kan er op dezelfde tijd geen intakegesprek plaatsvinden. De ruimte is immers al bezet.

Kan ik een iCal mee sturen met de bevestiging?

Wanneer een klant een afspraak inpland kun je een automatische reserveringsbevestiging mee sturen met alle informatie over de afspraak. Met deze autmatische mail kun je ook een iCal mee sturen zodat de klant de afspraak meteen in de agenda kan zetten.

Voor wie wij werken of hebben gewerkt:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software