Je denkt eraan het reserveren van je ruimtes, zalen, cursussen, rondleidingen of wat dan ook via een systeem te laten lopen. De voordelen zijn groot: je kunt je processen automatisch laten lopen, waardoor er minder fouten ontstaan. En het scheelt je tijd, en dus geld. Je twijfelt, want waar moet je aan denken bij het opzetten van een reserveringssysteem? Is de investering toch niet te groot? Die vragen snappen wij. Daarom willen we helder zijn in wat wij aanbieden en wat het je zal kosten. Alles kunnen we niet voorspellen, maar we kunnen er wel open over zijn.

Wil je na het lezen van deze blog meer weten over ons reserveringssysteem? Neem dan contact met ons op!


Wat kost het reserveringssysteem van i-Reserve?

Een online reserveringssysteem aanschaffen begint bij het uitzoeken waar je behoefte aan hebt. Wil je dat klanten zelf online reserveren zodat je hier minder omkijken naar hebt? Of ben je op zoek naar een beheersysteem waarin je jouw reserveringen bijhoudt. Of ga je voor een totale oplossing waarbij klanten nadat ze gereserveerd hebben, direct online kunnen betalen en met een code zelf hun bootje kunnen losmaken of zaal kunnen openen. Kortom: heb je alleen behoefte aan eenvoudige reserveringsmogelijkheden of juist aan alle opties van het systeem? Geen probleem. Je bepaalt zelf hoe je gebruik wilt maken van i-Reserve.

Het i-Reserve reserveringssysteem aanschaffen en onderhouden kost geld. Daarvoor krijg je extra functionaliteiten die gratis reserveringssystemen niet hebben. Lees vooral ook onze blog hierover: 'Een betaald reserveringssysteem versus een gratis reserveringssysteem: waar zitten de verschillen?'. We werken op licentiebasis. Je krijgt een online reserveringssysteem tegen een vast bedrag per maand. Je betaalt dus niet per gemaakte reservering. Ons reserveringssysteem is een SaaS (Software as a Service) oplossing, waardoor de prijzen relatief laag blijven maar er wel uitgebreide functionaliteiten bij zitten.

De prijs van onze pakketten is gebaseerd op het aantal reserveringen dat je verwacht en het aantal ‘producten’ dat je aanbiedt. Met producten bedoelen we bijvoorbeeld zalen, boten of cursussen. Het gaat dan om de hoofdproducten. Subproducten tellen niet mee. Heb je bijvoorbeeld tien dezelfde boten dan heb je een hoofdproduct en tien subproducten. Je ene hoofdproduct telt dan mee voor het aantal producten in de licentie.

We bieden verschillende basispakketten vanaf 49,- Euro per maand. Het kleinste pakket is Bronze. Deze is geschikt voor de kleine zelfstandige of een buurthuis of vereniging. Het Platinum pakket biedt een super SaaS ervaring. Heb je meerdere vestigingen? Dan kun je ook een multi license omgeving aanschaffen waarbij elke vestiging zijn eigen instellingen kan hanteren en toch een handig overzicht hebt van alle vestigingen bij elkaar. Lees meer over onze prijzen: Tarieven reserveringssysteem i-Reserve.

Onze boekingssoftware is modulair opgebouwd. Dit houdt in dat er extra modules (zoals online boeken en online betalen) eenvoudig zijn bij te bestellen. Gebruik je deze functies niet, dan betaal je er ook niet voor. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Lees meer over al onze modules: Extra modules bieden extra functionaliteiten.

flexibel met prijzen en reserveringen

Voorbeeld: kleine zaalverhuur

Stel, je hebt vijf zalen of ruimtes te verhuren. Het gaat om een grotere zaal met meer opties en vier kleinere zalen met eenzelfde opzet, dezelfde openingstijden en prijzen. Tot drie zaaltypes of ‘producten’ en 250 reserveringen per maand kan je volstaan met een Bronze licentie voor 49,-/maand. Tot tien zaaltypes en 1500 reserveringen per maand heb je een Silver licentie nodig voor 69,-/maand. In dit voorbeeld heb je twee zaaltypes en volsta je dus met een Bronze licentie, als je genoeg hebt aan 250 reserveringen per maand. Naast die zalen wil je je klanten ook extra opties aanbieden, zoals een beamer, een bepaalde zaalopstelling of catering. Dit wil je allemaal online laten zien en door de klant zelf laten kiezen. Je wilt dus je klanten zelf de mogelijkheid geven om te boeken en dat 24/7 online via een gebruiksvriendelijke reserveer-dialoog. Bij i-Reserve kan je kiezen uit verschillende opties: de kalender-dialoog in combinatie met tijdsloten, de rooster-dialoog of de razendsnelle Zoek & Boek dialoog. Daarnaast wil je de klant ook zelf online laten betalen. Daar heb jij dan geen omkijken meer naar. Daar zijn de modules Online boeken en Online betalen voor.


Waar komt dit op neer per maand?

Jouw keuze Maandelijks
Bronze licentie (tot 3 zaaltypes, 250 reserveringen/maand) 49,-
Module Online boeken 12,50
Module Online betalen 12,50
Totaal 74,-


Voorbeeld: grotere zaalverhuur

Stel. Je hebt meer dan drie zaaltypes te verhuren en ook meer dan 1500 reserveringen per maand. Dan heb je onze Silver licentie nodig. Naast de uitgebreide standaard mogelijkheden van i-Reserve wil je ook de facturen graag door het reserveringssysteem laten genereren en versturen. Een onbetaalde factuur verdwijnt op die manier nooit meer uit je zicht. Je hebt al een boekhoudsysteem, dus de handige exportmogelijkheid naar je administratie scheelt jou weer tijd. Daar zijn de modules Facturatie en Export voor.


Waar komt dit op neer per maand?

Jouw keuze Maandelijks
Silver licentie (tot 3 zaaltypes, 250 reserveringen/maand) 69,-
Module Facturatie 12,50
Module Export 12,50
Totaal 94,-

Je kunt er ook voor kiezen om modules later toe te voegen en eerst met de basis aan de slag te gaan. i-Reserve is een reserveringssysteem dat heel flexibel in te zetten is.

facturaties


Voorbeeld: cursussen

Je hebt een bedrijf wat cursussen aanbiedt en je wilt maandelijks zo min mogelijk geld besteden, maar wilt wel (potentiele) klanten online laten boeken. Dan ga je voor een basis licentie gecombineerd met de module Online Boeken. De klant kan zelf online boeken en jij gaat in de backend aan de slag met het gebruiken van de mogelijkheden van i-Reserve. Beschikbare plaatsen zijn direct inzichtelijk en boekingen via mail of telefoon verleden tijd. Binnen het reserveringssysteem heb je ook de mogelijkheid om een enkele cursus aan te maken of een serie. Stel je wilt een cursus van meerdere dagen aanbieden, al dan niet met een examen. Die wil je dan als reeks laten boeken. Een cursus die elke week terugkeert kan je makkelijk kopiëren en is uiteraard afzonderlijk te boeken. Hierbij kan je de gehele mailing na boeking automatisch laten lopen. Je laat i-Reserve dus de reserveringsbevestiging, een betaalbevestiging of een herinnering automatisch versturen. Zijn er wijzigingen in een reservering, dan voer je deze makkelijk en snel door. Klanten krijgen hiervan automatisch bericht, natuurlijk in hun eigen taal. Wanneer je een cursus annuleert, kan je ervoor zorgen dat de reserveringen automatisch geannuleerd worden en er automatisch een email wordt uitgestuurd naar je klanten. De klant heeft inzicht in de boeking en jij hebt je overzicht via i-Reserve. Heb je diverse trainers? Ook zij kunnen inzicht krijgen in hun agenda. Op diverse roosters met drag- en drop functionaliteit kan je in één oogopslag zien wat en wie er is geboekt. De instelbare filters geven jou de mogelijkheid handige overzichten te maken. Exporteer overzichten met één druk op de knop naar bijvoorbeeld Excel of plan een wekelijkse rapportage in op basis van een filter. Zo’n rapportage kan bijvoorbeeld elke week automatisch per mail naar jou worden gestuurd. Filters kun je ook gebruiken als basis voor het genereren van fraaie statistieken zoals een grafische weergave van het aantal boekingen per product in een grafiek.


Waar komt dit op neer per maand?

Jouw keuze Maandelijks
Bronze licentie (tot 10 cursussen, max 100 cursussen en 1000 inschrijvingen per maand) 59,-
Module Online boeken 15,-
Totaal 74,-Extra’s van het i-Reserve reserveringssysteem

Bij i-Reserve hebben wij productontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ons ontwikkelingsteam is achter de schermen voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Niet alleen de nieuwste webtechnologieën maar zeker ook de feedback van onze klanten speelt hierbij een belangrijke rol. Als klant profiteer je natuurlijk mee van alle verbeteringen aan het reserveringssysteem, nieuwe updates zijn automatisch beschikbaar. Dat kost je niets extra's.

nieuwe functionaliteiten


Kies de licentie die bij je past

Selecteer de i-Reserve sector waar jij onder valt en bekijk onze scherp geprijsde licenties. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Werk je in een andere sector of gebruik je een combinatie van sectoren? Alles is boekbaar met het online reserveringssysteem van i-Reserve en we helpen je graag bij je keuze van een passende licentie!

Heb je afwijkende eisen (bijvoorbeeld heel veel producten) en wil je afspraken maken buiten de bestaande licenties om, dan kunnen we dit beoordelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld overeengekomen eisen koppelen aan de doorontwikkeling van i-Reserve en op die manier een managed licentie aangaan. We garanderen dan de overeengekomen functionaliteiten. Neem contact met ons op voor deze mogelijkheden.


Hoe werkt de implementatie?

Als je met bovenstaande informatie nog meer overtuigd geraakt bent dat het i-Reserve reserveringssysteem wel wat voor jou kan zijn, ben je vast benieuwd hoe de implementatie dan werkt. Daar kunnen we ook open over zijn. i-Reserve is eenvoudig en snel in te richten. In het algemeen wordt er door de meeste klanten enkele weken genomen om de inrichting te doen. Dit kan je zelf doen, wij kunnen het voor je doen, of je kiest voor de middenweg. Dan starten we met een workshop waarin we jouw wensen en proces behandelen en laten jou zien hoe je er in i-Reserve mee aan de slag kunt. Daarna kan je jouw reserveringssysteem zelf opbouwen. We hebben een uitgebreide handleiding die wekelijks geüpdatet wordt en daarnaast blijven wij op de achtergrond altijd bereikbaar voor vragen. Hoe werkt de de implementatie en wat zijn de mogelijkheden? We nemen je bij de hand in onze blog. Wil je i-Reserve vast uitproberen? Dat kan ook. We zorgen voor een speciaal voor jou gemaakte reserveringsomgeving met of zonder voorbeelddata die je 30 dagen gratis kunt uitproberen. Probeer i-Reserve uit en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is!

januari 2023