In het i-Reserve reserveringssysteem kun je met de module 'Export' een koppeling maken met een boekhoudpakket. Een boekhoudpakket is bijna voor alle bedrijven een strikte noodzaak. Er zijn dan ook veel verschillende leveranciers van boekhoudpakketten.

Boekhoudkoppelingen zijn eenrichtingskoppelingen, dat wil zeggen dat ze gegevens één kant op synchroniseren. Bijvoorbeeld van reserveringssysteem naar boekhoudpakket. Vaak worden facturen gebruikt om financiële gegevens in het boekhoudpakket te zetten. Maar reserveringen kunnen ook gebruikt worden om (financiële) gegevens over te zetten in het boekhoudpakket. In de meest gebruikte opzet wordt de debiteur met financiële gegevens periodiek in het boekhoudpakket gezet.

Bekijk hieronder aan welke boekhoudpakketten het i-Reserve reserveringssysteem gekoppeld kan worden. Staat jouw boekhoudpakket hier niet bij? Kijk dan eens of jouw pakket een mogelijkheid heeft voor het importeren van CSV of Excel bestanden. Soms is het dan, met een beetje puzzelen, alsnog mogelijk om ons reserveringssysteem te koppelen.