Het i-Reserve reserveringssysteem is in verschillende basis pakketten verkrijgbaar. Beginnend bij Brons voor de kleine zelfstandige of buurthuis/vereniging oplopend tot Platinum voor een super saas ervaring. Deze standaard pakketten en prijzen zijn van toepassing icm onze standaard overeenkomst.

i-Reserve wordt als saas (Software as a service) geleverd. Met een passende licentie is i-Reserve in te zetten en biedt een online reserveringssysteem tegen een vast bedrag per maand. Onze flexibele en betaalbare reservering-management software is modulair opgebouwd, extra modules zijn eenvoudig bij te bestellen.

Kies de licentie die bij je past

Selecteer je sector en bekijk onze scherp geprijsde licenties. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Werk je in een andere sector of gebruik je een combinatie van sectoren? Alles is boekbaar met i-Reserve en we helpen je graag bij je keuze van een passende licentie!

Indien u een uitgebreid pakket van eisen heeft en dit door ons laat beoordelen kunnen er afspraken gemaakt worden welke van de overeengekomen eisen worden gekoppeld aan de doorontwikkeling van i-Reserve. Met een zogenaamde managed licentie garanderen wij de overeengekomen functionaliteiten. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van een managed licentie.

Kies "Standaard" voor de licentie prijs voor online afspraken, verhuur, en accomodatie verhuur.
Kies "Cursussen" voor de licentie prijs voor rondleidingen, en activiteiten.

Training & Support

Heb je behoefte aan extra ondersteuning en begeleiding? Ons support team staat voor je klaar, daarnaast bieden we de mogelijkheid één of meerdere workshops af te nemen.

Leveringsvoorwaarden

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Op i-Reserve webreservering zijn de algemene voorwaarden van Teqa van toepassing, klik hier voor de details.

Wij bieden de mogelijkheid om een proefversie aan te vragen.

Probeer nu 30 dagen