i-Reserve biedt een directe koppeling met Buckaroo, een van de toonaangevende betalingsproviders. Zo kun je al jouw reserveringen en betalingen op één plek bewaren en klanten de mogelijkheid bieden om direct online te betalen. Dit bespaart niet alleen tijd en gedoe, maar zorgt ook voor een positieve klantervaring. En met de gebruiksvriendelijke interface van i-Reserve is het koppelen van jouw reserveringssysteem aan Buckaroo eenvoudig en snel. Lees hieronder alles over Buckaroo.

Wie is Buckaroo?

Nederland heeft een aantal populaire betaalproviders, waar Buckaroo er één van is. Het bedrijf is opgericht in 2005, waar het zijn vestiging vond in Utrecht en zich tot op de dag van vandaag bezig houdt met het verwerken van betalingen van webwinkels en bedrijven, maar ook goede doelen.

Een jaar na de opstart, in 2006, deed het bedrijf zijn intrede als eerste aanbieder van iDEAL. In de jaren die volgden, wisselden succes en chaos elkaar af. Het jaar 2014 werd gezien als een frisse start waarin nieuwkomer André Valkenburg als CEO werd ingeluid met een zeer positief resultaat tot gevolg. Inmiddels is Buckaroo uitgegroeid tot een gerenommeerd partner als het gaat om het verweken van betalingsgegevens en levert het zijn diensten aan tal van bedrijven in Nederland en België, waar het sinds 2021 ook een vestiging heeft in Brussel.

Wat is Stichting derdengelden?

Wanneer klanten een online betaling verrichten middels Buckaroo als betaalprovider, loopt deze betaling via een zogeheten stichting derdengelden. Dit is een plek waar het geld als het ware tussentijds bewaard wordt. Een stichting derdengelden zorgt voor de veilige overdracht van het geld tussen de betalende en de ontvangende partij.

Lange tijd zagen klanten op hun afschrift dan ook Stichting derdengelden Buckaroo staan, wat de nodige verwarring met zich meebracht. Het was lastig te herleiden waar de betaling exact gedaan was. Om deze reden heeft het bedrijf er voor gekozen om de tenaamstelling te wijzigen en zodoende de onduidelijkheid weg te nemen. De stichting derdengelden blijft echter wel verantwoordelijk voor de financiële overdracht tussen koper en aanbieder.

Welke betaalmethoden heeft Buckaroo?

Het is voor jou als ondernemer belangrijk dat je klanten hun betaling veilig, maar eenvoudig kunnen uitvoeren. Gebleken is ook dat klanten graag keuze hebben uit diverse betaalmethoden. Zeker, wanneer de betaalmethode van hun voorkeur terug te vinden is, zorgt dit voor een vertrouwd gevoel wat eerder leidt tot de koop van jouw dienst.

Buckaroo heeft tal van mogelijkheden op dit gebied. iDEAL, AfterPay, PayPal en Klarna zijn hier enkele bekenden van, naast diverse kredietkaarten die geaccepteerd worden. Ook betaalapps, zoals Tikkie, behoren tot het aanbod van ruim 40 verschillende betaalmethoden.

Welke features heeft Buckaroo?

Bij de keuze voor een Payment Service Provider is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden die geboden worden. Zo wil je het liefst een betaalsysteem dat makkelijk toepasbaar voor jou als ondernemer en laagdrempelig in gebruik is voor je klanten. Gebruiksvriendelijkheid vormt dus een belangrijk aspect, maar waar ligt dit nu precies in?

Payment plaza

Een belangrijk punt heeft te maken met het inzicht rondom jouw bedrijfsfinanciën. Binnen de payment plaza heb je de mogelijkheid om de status van een betaling direct in te zien en stel je eenvoudig een terugkerende opdracht in. Bovendien krijg je in een paar simpele klikken inzicht in de betaal-geschiedenis. Dit alles maakt het mogelijk om de betaaldata van jouw klanten te analyseren en hier jouw bedrijfsstrategie eventueel op aan te passen. Dit heeft het verhogen van de conversie als positief gevolg.

PiM

Tot slot heeft Buckaroo een koppeling met de identificatieapp PiM (Persoonlijke Identiteits Manager). Binnen wat voor sector jij jouw dienst ook aanbiedt, een veilige en vertrouwde manier van identificatie is altijd noodzakelijk. Zowel voor jou als ondernemer, zodat je de kans verkleint dat potentiële klanten afhaken bij een registratieproces en zodat je weet met wie je te doen hebt. Als ook voor je klanten die op hun beurt meer zekerheid en gemak zullen ervaren. Zo hoeven zij zich maar één keer aan te melden en is gedoe met vergeten wachtwoorden verleden tijd.

Met PiM als identificatieapp is het een kwestie van een qr code scannen, waardoor een reservering op de klant zijn naam komt te staan. Data is bovendien versleuteld, dus veiligheid is gegarandeerd.

Waarom kiezen voor Buckaroo als jouw betaalprovider?

Bij een eigen bedrijf komt een hoop kijken. Juist de standaard zaken, zoals alles rondom een betaling, regel je het liefst automatisch, maar houd je tegelijkertijd inzichtelijk. Nu zijn er meerdere aanbieders op de markt en het kan soms lastig kiezen zijn. Waarom zou je nu voor Buckaroo moeten gaan voor jouw onderneming? Te denken valt aan de volgende punten:

Vermelding eigen naam
Kies je voor Buckaroo, dan profiteer je van het feit dat jouw naam op elk afschrift komt te staan. Bij andere payments providers is dit doorgaans niet het geval.

Innovatief
Buckaroo is een bedrijf dat constant in beweging is. Zo past het bijvoorbeeld zijn verwerkingsstrategie eenvoudig aan door gebruik te maken van zelflerende intelligentie. Bij de check-out fase vergroot dit zodoende het betaalgemak voor de klant.

Meer mogelijkheden
Naast het feit dat Buckaroo een betaalprovider is, biedt het ook de mogelijkheid om facturen te innen. Het gegeven dat je dit niet elders uit moet besteden, maakt dat je bij Buckaroo aan het juiste adres bent voor een compleet pakket voor jouw onderneming.

Koppeling tussen het i-Reserve reserveringssysteem en Buckaroo

De koppeling het i-Reserve online reserveringsssteem en Buckaroo is een geweldige manier om jouw reserveringen en betalingen in één systeem te organiseren. Wanneer klanten een reservering maken met i-Reserve, kunnen ze direct betalen met Buckaroo. Dit is handig voor zowel klanten als bedrijven, omdat alles zo op één plek georganiseerd blijft. Deze koppeling is voor bedrijven die hun klanten een gemakkelijke en efficiënte manier willen bieden om hun reserveringen te betalen. Daarnaast helpt het bedrijven ook om hun reserveringen en betalingen op één plek bij te houden. Al met al is de koppeling tussen i-Reserve en Buckaroo dé manier om jouw reserverings- en betalingsproces te stroomlijnen.

Probeer i-Reserve nu 30 dagen

Het i-Reserve reserveringssysteem is een geweldige manier om de boekingen en reserveringen van jouw organisatie te beheren. Met een proefperiode van 30 dagen loop je geen enkel risico om uit te proberen of het systeem aan jouw wensen voldoet. Je kunt kiezen voor een online demo van een bestaande omgeving of een reservering omgeving die speciaal voor jou is gemaakt, met of zonder voorbeelddata. Op deze manier kun je een gevoel krijgen hoe het systeem werkt en beslissen of het geschikt is voor jouw onderneming. Na afloop van de proefperiode nemen wij contact met je op om de volgende stappen te bespreken. Start direct jouw proefperiode en ervaar wat het voor jouw onderneming kan doen.

oktober 2022