Buckaroo is een bekende Nederlandse betaalprovider en heeft bij veel van onze klanten de voorkeur. Bij Buckaroo kun je kiezen uit een grote hoeveelheid betaalmogelijkheden zoals; iDeal, Bancontact, Afterpay, MasterCard, SEPA en PayPal.

Om de koppeling tussen ons boekingssysteem en Buckaroo te maken heb je een Buckaroo account nodig en moet de i-Reserve Online Betalen module zijn geactiveerd. Om ervoor te zorgen dat betaalde reserveringen direct in i-Reserve verwerkt worden, zal er een terugkoppeling plaats moeten vinden vanuit Buckaroo. Voor deze koppeling zullen er instellingen in i-Reserve ingericht moeten worden ten behoeve van Buckaroo en andersom. Een meer gedetailleerde beschrijving van hoe deze koppeling tot stand komt is te vinden in onze handleiding.


Mogelijkheden

Bij deze koppeling zijn de mogelijkheden met name te vinden in de betaalmethodes van de betaalprovider. Deze wijzigen al naar gelang de markt wijzigt. In de meeste gevallen komen er methodes bij. De koppeling koppelt met de checkout van de betaalprovider. Daarmee kunnen betaalmethodes worden toegevoegd zonder wijzigingen in i-Reserve.


Wat wordt er gekoppeld?

Om beide systemen goed te laten samenwerken wisselen ze data uit, om welke gegevens dit gaat is te zien in het onderstaande tabel.

i-Reserve Richting Buckaroo
Persoonsgegevens
Bedrag / Valuta brq_amount / brq_currency
Referentie / Factuurnummer / Reservering brq_invoicenumber
Betaal ID add_reference
Transaction ID Transaction ID