Online betalingen zijn heel belangrijk. Om online reserveringen direct te kunnen laten afrekenen, heb je een betalingsprovider nodig die betrouwbaar is. Dat is waar Buckaroo om de hoek komt kijken.

Wat is Buckaroo?

Als ondernemer wil je het jouw klanten makkelijk maken om de reservering direct af te rekenen. Buckaroo is een bekende Nederlandse betaalprovider en heeft bij veel van onze klanten de voorkeur. Bij Buckaroo kun je kiezen uit een grote hoeveelheid betaalmogelijkheden zoals; iDeal, Bancontact, Afterpay, MasterCard, SEPA en PayPal. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om hun producten en diensten online te verkopen. Via Buckaroo kunnen je klanten een keuze maken uit het aanbod van nationale en internationale betaalmethoden.

Buckaroo in combinatie met het i-Reserve reserveringssysteem

Koppel het online reserveringssysteem van i-Reserve direct aan het Buckaroo betaalsysteem. Met deze koppeling houdt je je reserveringen en betalingen overzichtelijk in één systeem en geef je klanten de mogelijkheid direct online te betalen. Laten we eens nader bekijken hoe deze koppeling werkt!

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen Buckaroo en i-reserve is heel eenvoudig. Wanneer je een reservering maakt met i-reserve, kun je betalen met Buckaroo. Om beide systemen goed te laten samenwerken wisselen ze data uit, om welke gegevens dit gaat is te zien in het onderstaande tabel.

i-Reserve Richting Buckaroo
Persoonsgegevens
Bedrag / Valuta brq_amount / brq_currency
Referentie / Factuurnummer / Reservering brq_invoicenumber
Betaal ID add_reference
Transaction ID Transaction ID

Mogelijkheden

Bij de koppeling tussen Buckaroo en I-Reserve zijn de mogelijkheden met name te vinden in de betaalmethodes van de betaalprovider. Je klanten kunnen kiezen uit een groot aanbod nationale en internationale betaalmethoden. Hierbij kun je denken aan betaalmethoden afgestemd per regio, doelgroep of markt.
Deze opties en mogelijkheden wijzigen met de markt mee. Dit betekent vaak dat er methodes bijkomen. De koppeling koppelt met de checkout van de betaalprovider. Daarmee kunnen betaalmethodes worden toegevoegd zonder wijzigingen in jouw i-Reserve omgeving.

Module 'Online Betalen”

Om de koppeling tussen ons boekingssysteem en Buckaroo te maken heb je een Buckaroo account nodig en moet de i-Reserve Online Betalen module zijn geactiveerd. Om ervoor te zorgen dat betaalde reserveringen direct in i-Reserve verwerkt worden, zal er een terugkoppeling plaats moeten vinden vanuit Buckaroo. Voor deze koppeling zullen er instellingen in i-Reserve ingericht moeten worden ten behoeve van Buckaroo en andersom. Een meer gedetailleerde beschrijving van hoe deze koppeling tot stand komt is te vinden in onze handleiding.

Meer weten?

Als je op zoek bent naar een manier om het afrekenen van je reserveringen makkelijker te maken voor jou en je klanten dan is de koppeling tussen Buckaroo en i-Reserve de ideale oplossing. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij je kunnen helpen het meeste uit deze geweldige functie te halen.