Mollie is een bekende speler op de online-betalingsmarkt, ze bieden alle gangbare betaalmogelijkheden aan die je verwacht van een betaalprovider zoals; iDeal, Bancontact, Visa en Sepa maar ook PayPal en Klara.

Wat is Mollie Payments

Mollie is een Payment Service Provider (PSP) die online betaaloplossingen biedt voor bedrijven van elk formaat. Payment Service Providers (PSP) bieden bedrijven een manier om online betalingen te accepteren en te verwerken, meestal via creditcards of e-wallets. Mollie biedt een scala aan betaalmethoden, waaronder Credit Card, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Klarna bankoverschrijving en meer.

Mollie biedt ook een reeks functies om bedrijven te helpen hun betalingen te automatiseren en fraude te verminderen. Al met al is Mollie een Payment Service Provider die bedrijven een gemakkelijke en veilige manier kan bieden om online betalingen te accepteren en te verwerken.

Koppeling tussen Mollie Payments en het i-Reserve reserveringssysteem

Je wilt het je klanten natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken om een reservering direct te betalen. Daarom hebben wij de koppeling mogelijk gemaakt tussen het i-Reserve reserveringssysteem en Mollie Payments. Deze koppeling geeft je klanten de mogelijkheid hun reservering direct online af te rekenen en zorgt ervoor dat je reserveringen en betalingen overzichtelijk in één systeem staan. Dit scheelt jou weer veel tijd met je boekhouding, tijd die je goed kunt gebruiken om te doen wat je leuk vind; ondernemen.

Hoe werkt de koppeling?

Om de koppeling tussen ons boekingssysteem en Mollie te maken heb je een Mollie account nodig en moet de i-Reserve Online Betalen module zijn geactiveerd. Om ervoor te zorgen dat betaalde reserveringen direct in i-Reserve verwerkt worden, zal er een terugkoppeling plaats moeten vinden vanuit Mollie. Beide systemen wisselen dus data uit. Welke gegevens worden verstuurd kun je zien in onderstaande tabel. De koppeling koppelt met de checkout van de betaalprovider. Daarmee kunnen betaalmethodes worden toegevoegd zonder wijzigingen in i-Reserve. Wil je precies weten hoe de koppeling werkt? Een meer gedetailleerde beschrijving van hoe deze koppeling tot stand komt is te vinden in onze handleiding.

i-Reserve Richting Mollie
Persoonsgegevens
Bedrag / Valuta amount / currency
Referentie / Factuurnummer / Reservering ref
Transaction ID Transaction ID

Zoveel mogelijkheden

De vele mogelijkheden van de koppeling liggen vooral bij de mogelijkheden van Mollie Payments. Wij maken enkel de koppeling mogelijk. Mollie Payments is altijd op zoek naar nieuwe manieren om betalingen gemakkelijker en toegankelijker te maken voor hun klanten.
Met deze koppeling kunnen klanten nu kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder credit- en debitcards, PayPal, Apple Pay, Google Pay en Klarna. Dit maakt het makkelijker dan ooit om te betalen voor reserveringen, of je nu een vergaderruimte boekt, een tennisbaan of een boot. En omdat Mollie Payments haar betaalopties voortdurend uitbreidt, kun je er zeker van zijn dat je altijd de nieuwste en beste opties tot je beschikking hebt.

Begin direct!

Door deze koppeling tussen Mollie Payments en het i-Reserve reserveringssysteem, wordt het voor jou als ondernemer nog makkelijker om betalingen van je gasten te accepteren. En als je vragen hebt, staat ons supportteam altijd klaar om je te helpen. Dus waar wacht je nog op? Probeer i-Reserve vandaag nog!