i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor recreatie en activiteiten. Wat voor activiteit je ook wilt laten reserveren; van bowlingbaan tot escaperoom het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer alle recreatie zoals activiteiten, openingstijden, prijzen en arrangementen vanuit één online reserveringssysteem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme online boekingssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare activiteiten, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. Laat klanten allerlei extra’s boeken zoals verhuur schoenen, extra bumpers voor je bowlingbaan of een lunch. Klanten kunnen ook een combinatie van 2 recreatieve activiteiten reserveren of een combinatie van een activiteit en een grill arrangement boeken.

Via de koppelingen in de leisure sector kunnen mooie workflows met behulp van reserveringssysteem i-Reserve worden gerealiseerd. Zo is er een volledig geautomatiseerde workflow mogelijk met X-Cube. Vanaf het moment van het bezoek van de website tot en met het spelen van de X-Cube kan er zonder tussenkomst van een medewerker een reservering worden uitgevoerd.