Een reserveringssysteem waarin de klant verschillende combinaties met één klik kan boeken? Best handig! Reserveringssysteem i-Reserve kan het. Je klant een arrangement aanbieden van bowlen gecombineerd met eten. Of sauna in combinatie met massage en een gezichtsbehandeling. Bootje varen met een afsluitende borrel. Jouw klant boekt jouw recreatie in één zoekactie met onze nieuwe functionaliteit.

Hoe werkt het praktisch voor de klant?

De klant boekt via jouw reserveringssysteem een arrangement (twee of meer activiteiten of producten die in één boeking gecombineerd worden). De klant ziet de begin- en eindtijd van het arrangement in het overzicht, tezamen met de verschillende onderdelen en hoeft niet tweemaal een boeking te maken. De klant krijgt ook meteen te zien of de combinatie mogelijk is. Puzzelen aan de telefoon is verleden tijd.


Achter de schermen

i-Reserve controleert de beschikbaarheid van beide activiteiten in het arrangement en zorgt ervoor dat de arrangementreservering automatisch de geboekte dag en tijd blokkeert bij beide activiteiten. Een arrangement bestaat uit een combinatie van meerdere producten. De producten los reserveren blijft dus ook mogelijk voor de klant, als jij die optie wilt aanbieden.

Probeer het zelf uit

Bij onze demo (https://activiteiten.i-reserve.net) geven we het voorbeeld van bowlen in combinatie met eten. Hier zie je ook onze zoek en boek functionaliteit (slimme zoekfilters die van tevoren gekozen en zelf ingesteld kunnen worden). Ook zonder deze functionaliteit – alleen met productoverzicht en kalender – werken de combi’s trouwens ook.

Combineer in onze demo bijvoorbeeld twee uur bowlen met vega tafelgrill inclusief drankjes. Net als jij kunnen jouw klanten makkelijk en snel kiezen uit de diverse beschikbare arrangementen en eenvoudig een boeking maken.

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe functionaliteit van i-Reserve?

Ben je al klant?
Deze functionaliteit kan toegevoegd worden zonder extra module aan te schaffen.

Nog geen klant?
Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel een Free trial en registreer je subdomeinnaam. Geef in veld Opmerkingen aan dat je benieuwd bent naar de combifunctionaliteit.

november 2021