i-Reserve is een online reserveringssysteem voor vergaderzalen. Het biedt bedrijven die vergaderruimtes verhuren een efficiënte manier om hun boekingen te organiseren. Met kan je betrouwbare boekingen maken, klanten invoeren en jouw vergaderruimtes gemakkelijk beheren. i-Reserve biedt gebruiksvriendelijke tools die je in staat stelt het reserveringsproces te vereenvoudigen, zodat het geen tijdrovend proces meer is. Het systeem helpt bij het beheren van de agenda en het organiseren van vergaderzalen, zodat medewerkers hun werkgemak kunnen verhogen, terwijl klanten eenvoudig vergaderruimtes kunnen reserveren.

De voordelen van i-Reserve

Het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen biedt tal van voordelen om het beheer van zalen, openingstijden, prijzen en arrangementen te vereenvoudigen en te automatiseren. Dit bespaart tijd en laat je je concentreren op andere belangrijke taken. Dankzij het slimme online systeem behoud je het overzicht over reserveringen, klanten, betalingen, en kun je e-mails en facturen versturen in je eigen huisstijl. Klanten krijgen inzicht in beschikbare ruimtes en hebben de mogelijkheid om online te reserveren, te betalen en hun reserveringen te beheren. Bovendien kunnen zij extra's boeken, zoals een beamer of een lunch, wat bijdraagt aan een betere klantervaring. Het systeem bevat ook een automatische opruimtijd, zodat de vergaderzaal altijd klaar is voor de volgende groep. Kortom, i-Reserve maakt het reserveringsproces voor vergaderruimtes efficiënter en gebruiksvriendelijker voor zowel beheerders als klanten.

Functionaliteiten reserveringssysteem voor vergaderzalen

i-Reserve biedt een uitgebreide set functionaliteiten die zorgen voor eenvoudiger beheer en betere klanttevredenheid. Met ons online reserveringssysteem kan je de agenda's organiseren, ruimtes beheren, reserveringen verwerken en betalingen ontvangen. Bovendien kan je extra's toevoegen die jouw klanten een betere ervaring bieden. Hieronder bespreken we de belangrijkste functies van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen.

Zoek & Boek

Met de zoek- en boekfunctie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kunnen jouw klanten gemakkelijk een geschikte vergaderruimte vinden. Zij hoeven alleen maar hun criteria in te geven, zoals locatie, capaciteit en datum, waardoor ze snel een vergaderzaal kunnen vinden die aan de behoeften voldoet. Klanten hoeven alleen maar de reservering te bevestigen om de boeking te voltooien.

Serie reservering

De serie boek functie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen maakt het eenvoudig om meerdere weken tegelijk te reserveren. Het biedt jouw klanten de mogelijkheid om op elk gewenst moment een vergaderruimte te boeken, wat hen tijd en moeite bespaart. Deze functie zorgt ervoor dat klanten hun gewenste vergaderzaal voor meerdere weken kunnen reserveren, in plaats van elke keer een reservering te maken.

Extra opties

Met de extra optiesfunctie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kunnen jouw klanten verschillende extra's bij hun boeking bestellen. Zo kunnen zij eenvoudig een beamer, catering, whiteboards en andere extra's boeken voor hun vergaderzaal. De prijsberekening kan gebaseerd zijn op per reservering of persoon, waarbij je zelf de mogelijkheid heb om aan te geven welke opties verplicht moeten worden bijgeboekt en welke niet. Met de extra opties kunnen gebruikers hun vergaderzalen gemakkelijker aanpassen, waardoor het reserveringsproces eenvoudiger wordt gemaakt zonder dat tijd verspild wordt.

Deelverhuur

Deelverhuur is een handige functie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen. Met deze optie kan je zalen of flexplekken los verhuren, maar ook meerdere zalen of flexplekken tegelijk reserveren. Dit bied je de mogelijkheid om de vergaderruimte eenvoudig aan te passen, afhankelijk van de behoeften van de klant. Het reserveringssysteem is zo ontworpen dat het makkelijker wordt voor jouw klanten om een passende vergaderruimte te boeken, zonder dat ze uren kwijt zijn aan het zoeken en boeken van verschillende ruimtes.

Rooster

Met de rooster functie in het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kunnen gebruikers gemakkelijk een overzichtelijke agenda maken van hun boekingen. Het biedt inzage in elke ruimte, zodat gebruikers de status van hun vergaderzalen kunnen bekijken op elk gewenst moment. Het rooster is ook per gebruiker in te stellen, zodat gebruikers alleen de boekingen kunnen zien die relevant voor hen zijn.

Klantenkorting

De klantenkorting functie van i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen maakt het eenvoudig om korting te geven aan trouwe klanten. Het systeem bied je de mogelijkheid om automatische kortingen te berekenen op basis van de boeking. Bovendien kan je specifieke groepen klanten aan bepaalde vergaderzalen koppelen die alleen door hen te boeken zijn. Dit maakt het gemakkelijk om te voldoen aan de behoeften van jouw klanten.

Filters

Met de filterfunctie van het reserveringssysteem voor vergaderzalen kan je relevante informatie selecteren en filteren. Hiermee krijg je bijvoorbeeld inzicht in de meest populaire tijdstippen waarop ruimtes worden gereserveerd, hiermee kan je de vergaderzalen beter plannen. Daarnaast is het mogelijk om de statistieken te filteren op locatie, datum of andere criteria, wat het proces van het verzamelen van informatie veel eenvoudiger maakt. Je kunt deze gegevens ook automatisch laten versturen naar externe systemen, zoals cateringaannemers en andere partners, waardoor je minder tijd verspilt aan het verzamelen en versturen van informatie.

Zaalopstelling

Met de zaalopstelling functie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kan je eenvoudig aangeven hoe je de vergaderzaal willen instellen. Je kunt bijvoorbeeld een U-vormige tafel of een klaslokaalstijl instellen en selecteren wat de capaciteit van de zaal is, waardoor je precies weet hoeveel mensen erin passen. Bovendien kan het systeem ook worden gebruikt om visueel aan te geven hoe de zaal eruit ziet, waardoor klanten een duidelijker beeld krijgen.

CRM

Met het i-Reserve systeem kun je als verhuurder eenvoudig contact houden met je klanten. Je bent altijd op de hoogte van hun profiel, boekingen en andere gegevens. Het CRM gedeelte biedt inzage in alle verstuurde e-mails en communicatie met klanten, zodat je hun boekingen gemakkelijk kan bijhouden. Je kunt ook het profiel van elke klant beheren en de geschiedenis ervan bekijken om te zien welke eerdere boekingen zij hebben gemaakt. De CRM-functie helpt bij het verfijnen en verbeteren van klantrelaties, waardoor het eenvoudiger wordt om de beste service te bieden.

Facturatie

Met de facturatie functie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kunnen gebruikers eenvoudig hun boekingen verwerken. Het systeem maakt automatisch facturen op basis van de gereserveerde zaal en de extra opties, waardoor gebruikers hun betalingen gemakkelijk kunnen verwerken. Je kunt facturen ook personaliseren met je eigen lay-out, zodat ze er professioneel uitzien als je ze naar klanten stuurt. Bovendien kun je facturen aanpassen met verschillende valuta en betaalopties, waardoor het gehele proces eenvoudiger wordt.

Offerte

Met de offerte functie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kan je eenvoudig offertes maken en beheren. Het systeem biedt professionele templates, die aan te passen zijn met je eigen lay-out. Je kan ook extra opties toevoegen, zoals catering, beamerverhuur en andere accessoires die relevant zijn voor de vergaderzalen. De offertes kunnen worden verstuurd naar de gewenste contactpersonen met een enkele klik, waardoor het proces sneller en gemakkelijker wordt. De offerte functie biedt dus alle benodigde functionaliteiten om offertes te maken die voldoen aan de behoeften van jouw klanten.

Taken

Met de interne taken functie van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kan je gemakkelijk taken maken en beheren. Je kan taken toewijzen aan zichzelf of andere beheerders, waardoor je deze taken gemakkelijk kunnen delen met collega’s. Het systeem bied je ook de mogelijkheid om deadlines en categorieën toe te voegen, zodat je eenvoudig jouw taken kan organiseren. Daarnaast is het mogelijk om klanten of bedrijven te koppelen aan taken, waardoor ze gemakkelijker te volgen zijn. De interne taken functie maakt het eenvoudig om de vergaderzalen en hun beheersing efficiënt te organiseren.

Integratie met andere software en systemen

Met het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen kan je daarnaast profiteren van het naadloos samenwerken met veelgebruikte software en systemen. Het systeem is compatibel met een breed scala aan tools, waaronder agenda's, betaalproviders, boekhouding, kassa’s, leisure tools en office tools. Daarnaast is het ook compatibel met toegangscontrole systemen, waardoor je betere controle over de vergaderzalen kan uitoefenen. De integratie met deze systemen zorgt voor een naadloze workflow tussen verschillende bedrijfsprocessen en maakt het gemakkelijk om alle informatie te verwerken die nodig is voor de vergaderzalen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het i-Reserve reserveringssysteem voor vergaderzalen? Bekijk alle functionaliteiten en bekijk van het i-Reserve reserveringssysteem voor jouw bedrijf kan betekenen.

Probeer nu 30 dagen uit

i-Reserve is een krachtig en flexibel reserveringssysteem voor vergaderzalen dat je in staat stelt de beste service te bieden aan jouw klanten. Het systeem maakt het gemakkelijk om vergaderzalen te filteren, in te stellen en boekingen te verwerken. Daarnaast biedt het ook CRM-ondersteuning, facturatie, offertes en takenbeheer om je te helpen bij het beheren van de vergaderruimtes. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor het beheren van reserveringen van vergaderzalen, dan is i-Reserve zeker de beste keuze! Probeer i-Reserve nu 30 dagen uit.

Juli 2023