Veel reserveringssystemen kunnen één ding goed: het aannemen van reserveringen. i-Reserve kan meer, namelijk het koppelen of integreren met externe systemen.

Door een koppeling te maken met een Room Manager Systeem beschik je niet alleen over een geavanceerd reserveringssysteem, maar heb je bij de vergaderruimtes ook een console hangen met handige functioanliteiten. De Joan of de Evoko Roommanager zijn voorbeelden van mogelijke koppelingen met i-Reserve. Met zo’n koppeling bepaal je zelf welke informatie je over wilt zetten. Je ontvangt een web reservering via i-Reserve en de display bij de vergaderruimte past automatisch de beschikbaarheid aan.

Wanneer men bij de vergaderruimte aangeeft dat de vergadering een half uur langer duurt, wordt deze informatie automatisch verwerkt in het online reserveringssysteem i-Reserve. Met deze combinatie heb je het beste van twee werelden: online vergaderruimte aanbieden op basis van beschikbaarheid en op uw vergaderlocatie een nette weergave tonen van de beschikbaarheid en/of bezetting van betreffende ruimte.

Tevens bieden sommige roommanagers een overzicht voor bij de receptie of aankomsthal.

Meer informatie:

juni 2018