Als het aan X-corp ligt, staat heel Nederland straks vol X-cubes. Ze noemen het zelf een kruising tussen een escaperoom en een videogame, waarin je allerlei verschillende belevingen kunt doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. En met het reserveringssysteem i-Reserve kan je jouw klanten veilig zelf de toegang ertoe geven, zonder dat je er zelf bij bent.

i-Reserve, een online reserveringssysteem, heeft deze nieuwe functionaliteit opgezet in samenwerking met X-corp. Bied je klanten, gasten of bezoekers niet alleen de gelegenheid online de beschikbaarheid te bekijken en een reservering te maken. Laat ze ook zelf de deur openmaken.

Online reserveren in i-Reserve

Met een online reserveringssysteem als i-Reserve bied je jouw klanten de gelegenheid online de beschikbaarheid te bekijken en een reservering te maken. Met i-Reserve kun je zelf bepalen wat je klant kan reserveren en voor welke prijs. Bekijk onze verschillende DEMO websites om de diverse reserveer scenario's te onderzoeken.

X-Cube beleven

Je kunt in jouw i-Reserve omgeving zelf instellen wanneer jouw klant toegang krijgt tot jouw X-cube. Zo kun je er bijvoorbeeld op toezien dat een reservering eerst betaald dient te worden. Deze specifieke status kan je zelf instellen. Extra voordeel: met i-Reserve kan betalen ook meteen online bij het reserveren. Jij als aanbieder van jouw X-cube stelt zelf op de achtergrond in wat de mogelijkheden zijn voor jouw klanten. i-Reserve hanteert hiervoor hetzelfde tarief als altijd. Je betaalt maandelijks voor een licentie en dus niet per boeking.

  • Op het moment dat een reservering die ingestelde status bereikt, krijgt X-cube een seintje.
  • X-cube maakt hierop een PIN code aan en stuurt deze naar de klant. (Via i-Reserve kan je diverse automatische mails laten sturen naar klanten. Denk hierbij ook aan een bevestigingsmail of herinneringsmail.)
  • De klant staat voor de deur van jouw X-cube en toets de PIN code in. Deze code opent de deur. De naam van de klant verschijnt netjes op de schermen binnen en het spel kan beginnen.

Wat nu als de klant de reservering annuleert of wijzigt? Dan wordt deze reservering ook meteen geannuleerd of gewijzigd bij X-cube.

Nieuwsgierig?

Wil je jouw klanten ook zelf X-cube laten beleven en ben je nieuwsgierig geworden naar i-Reserve en deze nieuwe functionaliteit?
Ben je al klant?
Deze functionaliteit kan toegevoegd worden zonder extra module aan te schaffen.

Nog geen klant?
Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel een Free trial (nl) en registreer je subdomeinnaam. Geef in veld Opmerkingen aan dat je benieuwd bent naar de toegangscontrole in combinatie met een X-cube.

december 2021