Jouw X-Cube: een persoonlijke ervaring voor je klant met hulp van het i-Reserve reserveringssysteem. Er komen steeds meer X-cubes in Nederland en als het aan X-corp, de ontwikkelaars van de X-Cube, ligt staat heel Nederland straks vol met deze belevenis cubes. Om het reserveren en het openen van de X-cube nog makkelijker te maken voor jou en je klant is i-Reserve een samenwerking aangegegaan met X-corp.


X-Cube en het i-Reserve reserveringssysteem

Maar eerst, wat is de X-cube precies. X-corp noemt het zelf een kruising tussen een escaperoom en een videogame, waarin je allerlei verschillende belevingen kunt doen. Hierbij kan je denken aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom.

i-Reserve heeft in samenwerking met X-corp een functionaliteit gemaakt waarmee je via ons ons reserveringssysteem jouw klanten zelf veilig en op afstand toegang tot de Cube kan geven. Je hoeft hier dus zelf niet voor op locatie aanwezig te zijn.


De X-cube online reserveren in i-Reserve

Maar je kunt i-Reserve niet alleen gebruiken om de deur van de X-cube te openen. Met ons online reserveringssysteem biedt je jouw klanten ook de gelegenheid om online de beschikbaarheid van de X-cuve te bekijken en direct een reservering te maken. Je kunt daarnaast zelf bepalen wat je klant kan reserveren en voor welke prijs. Bekijk onze verschillende DEMO websites voor diverse reservering scenario's.


Wat is er nog meer mogelijk met i-Reserve en de X-cube?

Ons online reserveringssysteem is altijd maatwerk en aangepast aan jouw wensen. Als aanbieder van jouw X-cube kun je dan ook zelf instellen wat je klanten kunnen reserveren en welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw X-cube. Je kunt ook in jouw i-Reserve omgeving instellen wanneer jouw klant toegang krijgt tot de X-cube. Moet een reservering eerst betaald zijn voordat jouw klant toegang krijgt tot de X-cube, geen probleem met i-Reserve. Reserveringen kunnen direct via ons systeem afgerekend worden.


Hoe werkt het?

Dus hoe werk het? Op het moment dat een reservering de door jou ingestelde status heeft bereikt, krijgt X-cube een seintje. Bijvoorbeeld, reservering zaterdag 15:00, betaald. X-cube maakt hierop een PIN code aan en stuurt deze naar de klant. (Via i-Reserve kan je diverse automatische mails laten sturen naar klanten. Denk hierbij ook aan een bevestigingsmail of herinneringsmail.) De klant staat voor de deur van jouw X-cube en toetst de ontvangen PIN code in. Deze code opent de deur. De naam van de klant verschijnt netjes op de schermen binnen en het spel kan beginnen.

Wat nu als de klant de reservering annuleert of wijzigt? Dan wordt deze reservering ook geannuleerd of gewijzigd bij X-cube.

Klik om te vergroten


Wat kost i-Reserve?

Het i-Reserve reserveringssysteem is verkrijgbaar in verschillende basispakketten. Onze pakketten lopen van Brons voor de kleine zelfstandige of buurthuis/vereniging oplopend tot Platinum voor een super saas ervaring. Onze bronzen pakketten beginnen al bij 39 euro in de maand. Een groot voordeel van ons reserveringssysteem? Je betaalt maandelijks voor een licentie en dus niet per boeking. Benieuwd of je onze maandelijkse licentiekosten eruit haalt? Bekijk ons artikel; hoeveel levert een reserveringssysteem op?


Nieuwsgierig geworden?

Bied je klanten, gasten of bezoekers niet alleen de gelegenheid online de beschikbaarheid van de X-cube te bekijken en een reservering te maken. Laat ze ook zelf de deur openmaken. Wil je jouw klanten ook zelf X-cube laten beleven en ben je nieuwsgierig geworden naar i-Reserve en deze nieuwe functionaliteit? Neem contact met ons op of meld je aan en probeer ons reserveringssysteem 30 dagen uit. Geef in veld Opmerkingen aan dat je benieuwd bent naar de toegangscontrole in combinatie met een X-cube.


Ben je al klant?

Deze functionaliteit kan toegevoegd worden zonder extra module aan te schaffen.

december 2021