Ben je het beu om handmatig reserveringen te verwerken via e-mails en telefoontjes? Heeft jouw bedrijf behoefte aan een effectieve, tijdbesparende oplossing om al je reserveringen gemakkelijk en overzichtelijk te beheren? Dan is I-Reserve absoluut iets voor jou! In deze blog ontdek je hoe I-Reserve als reserveringssysteem efficiënt werkt en eenvoudig op jouw WordPress website te integreren is. Of je nu een sportschool, verhuurbedrijf, recreatieve instelling of zelfs een cursuscentrum bent, I-Reserve kan perfect worden afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Ontdek direct hoe I-Reserve jouw bedrijf kan helpen.

Wat kan een online reserveringssysteem doen voor jouw bedrijf?

Met i-Reserve, het online reserveringssysteem voor wordpress websites, heb je als bedrijf én klant veel voordelen! Geen telefoontjes en e-mails meer over reserveringen, waardoor medewerkers hun tijd kunnen besteden aan belangrijkere taken. Met i-Reserve kun je gemakkelijk alle boekingen bijhouden en heeft het een handige selectie voor rapportages. Klanten hebben ook een belangrijk voordeel: ze kunnen boekingsmogelijkheden bekijken en direct reserveren. Ons reserveringssysteem is perfect voor (sport)bedrijven, recreatie, verhuur en cursussen. Bonus: i-Reserve stuurt automatische bevestigingen, facturen in de stijl van jouw bedrijf en biedt overzichtelijke regels voor tijdslot boekingen. Het resultaat? Jouw klantenservice is eenvoudig op een hoger niveau dankzij het reserveringssysteem van i-Reserve.

Integratie van i-Reserve in jouw wordpress website via een subdomein

Ook het integreren van het i-Reserve reserveringssysteem op jouw WordPress website kan gemakkelijk en snel via een subdomein. Dit houdt in dat je op je eigen wordpress website alle informatie en gegevens over de producten en/of diensten die je aanbiedt kan zetten en vervolgens een knop met "reserveer" of "boek nu" kunt plaatsen die linkt naar het specifieke subdomein van i-Reserve. Op het subdomein kunnen klanten alle producten en/ of diensten bekijken, direct reserveren en eventueel betalen. Vervolgens kunnen jouw klanten weer terug naar jouw website via een link.

Het subdomein kan zelfs volledig de styling van jouw website krijgen waardoor klanten niet eens merken dat ze op een andere website komen. En als je meer geavanceerde styling wilt, is dat ook mogelijk mits je kennis hebt van CSS en Stylesheets, anders kan i-Reserve dit verzoek voor jou oppakken na overleg. Gebruik je een anders CMS systeem dan Wordpress? Geen probleem. Je kunt deze manier van integreren gebruiken op alle CMS systemen.

Mogelijkheden van i-Reserve

Nu je weet wat i-Reserve voor jouw bedrijf kan doen en hoe makkelijk dit te integreren is op jouw wordpress website gaan we nog een stukje dieper in op de mogelijkheden. Met ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem kun je als bedrijf namelijk jouw reserveringen op een efficiënte manier organiseren en beheren. Het systeem biedt de mogelijkheid om de communicatie met jouw klanten te automatiseren en te personaliseren, rapporten, dashboards en statistieken te genereren en gegevens te integreren of exporteren met andere programma's. Bovendien profiteren klanten van de mogelijkheid om 24/7 te kunnen reserveren op elk device. Ons reserveringssysteem kan verder worden uitgebreid met extra modules om aan nog meer behoeften te voldoen zoals een boekhoudkoppeling, agenda koppeling of een betaalkoppeling. Kortom, i-Reserve biedt een complete oplossing om het reserveringsproces voor jouw bedrijf te optimaliseren en te stroomlijnen.

Een betaald reserveringssysteem vs een gratis reserveringssysteem

Als het gaat om reserveringssystemen, is 'gratis' niet per definitie de beste optie. Ja, een gratis reserveringssysteem voor wordpress kan aantrekkelijk zijn voor startende ondernemingen met beperkte reserveringen. Echter, er zitten veel verschillen tussen een gratis en een betaald reserveringssysteem. Gratis versies bieden vaak alleen beperkte opties, zoals een maximum aantal reserveringen of geregistreerde gebruikers en bevatten veel advertenties. Bovendien kan je geen koppelingen maken met externe systemen, bieden ze geen volledige back-up functionaliteiten en kan je bij vragen of problemen nergens terecht. Als je op zoek bent naar een professioneel en duurzaam online reserveringssysteem voor jouw WordPress website zou je voor een betaalde versie moeten kiezen. Uiteindelijk zal je de extra functionaliteiten en time-management-opties zeker terugverdienen.

Hoeveel kost het i-Reserve reserveringssysteem?

Het i-Reserve reserveringssysteem is een betaalbare en professionele oplossing voor jouw reserveringsbehoeften, met uitgebreide functionaliteiten die gratis reserveringssystemen niet hebben. Ons reserveringssysteem werkt op licentiebasis, wat ervoor zorgt dat je een vast bedrag per maand betaalt en niet per gemaakte reservering. Hierdoor blijven de kosten ook gelijk als je onderneming groeit en het aantal reserveringen toenemen. De basispakketten beginnen al vanaf 39 euro per maand en variëren van Bronze pakketten, geschikt voor kleine zelfstandigen en buurthuizen, tot Platinum pakketten voor een super SaaS ervaring.

Voor ondernemingen met meerdere vestigingen is een multi-license omgeving beschikbaar waarbij elke vestiging zijn eigen instellingen kan hanteren. i-Reserve biedt daarnaast de mogelijkheid om te kiezen tussen eenvoudige planning- en reserveringsmogelijkheden of alle opties van het systeem, afhankelijk van jouw bedrijfsbehoeften. Meer weten? Lees dan ook ons artikel over wat een reserveringssysteem oplevert.

Begin direct!

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van het i-Reserve reserveringssysteem voor jouw WordPress website? Probeer i-Reserve dan 30 dagen en ervaar wat het systeem voor jou kan betekenen.

mei 2023