i-Reserve Bootverhuur

i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor verhuur. Wat je ook wilt verhuren; van boot tot elektrische step het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer je boten, openingstijden en prijzen vanuit één online reserveringssysteem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme boekingssysteem voor verhuur houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in bijvoorbeeld beschikbare boten, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. Laat klanten allerlei extra’s boeken zoals een lunch of een schipper en bouw automatische tijd tussen sessies in zodat de boot weer klaar is voor de volgende groep. Maar ons online reserveringssysteem voor verhuur is niet alleen geschikt voor bootverhuur maar ook voor fietsverhuur, autoverhuur, motorverhuur en camperverhuur. Wij leveren een boekingssysteem op maat.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor verhuur?

i-Reserve bevat standaard veel mogelijkheden als het gaat om het reserveren van boten, auto's, fietsen, motoren of campers. Je kunt deze mogelijkheden uitbreiden door het aanschaffen van extra modules die je reserveer systeem nog completer maken. Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen.

Planning

Het i-Reserve reserveringssysteem geeft je een overzichtelijke planning wanneer je boten verhuurd zijn, je kunt zien welke boten nog vrij zijn en hebt de mogelijkheid om aan te geven wanneer een boot in reparatie is.

24 uur per dag boeken

Via het online reserveringssysteem kunnen klanten 24 uur per dag reserveren op zowel pc als mobiel en ook zelf de reservering annuleren of wijzigen.

Variabele prijzen instellen

Het is mogelijk via het reserveringssysteem voor de verhuur in het hoogseizoen een andere prijs in te stellen dan in het laagseizoen. Ook is het mogelijk de prijs laten afwijken op bepaalde tijden, op bepaalde (feest)dagen of de prijs afhankelijk te maken van hoe ver je van te voren boekt.

Tijd tussen sessie

Laat het online reserveringssysteem automatisch tijd reserveren tussen 2 reserveringen in zodat mensen tijd hebben om op- en af te stappen of zodat je nog een technische check kunt doen.

Toegangscontrole met e-Tickets

Stuur klanten via het reserveringssysteem automatisch een mail met een QR code die je bij de ingang kunt scannen en in een oogopslag kunt zien of de reservering geldig is.

Onderhoud managen

Blokkeer je boten wanneer deze gerepareerd moeten worden of een onderhoudsbeurt nodig hebben. Door middel van de verdeelmethode kun je ook de slijtage evenredig over je boten verdelen.

Rapportages

Haal statistieken uit het i-Reserve reserveringssysteem door middel van filtering. Deze kun je ook automatisch versturen naar e-mailadressen. Hierdoor weet je welke boten goed verhuurd worden en hoeveel omzet je genereert.

Kalender en openingstijden

Zorg ervoor dat klanten niet kunnen boeken tijdens vakantiedagen en maakt je openingstijden afhankelijk van de dag en/of seizoen.

Huurcontract

Laat het systeem automatisch een huurcontract aanmaken en versturen naar de klant waarbij alle ingevoerde gegevens meteen op komen te staan.

CRM

Naast een reserveringssysteem is i-Reserve ook meteen een CRM-systeem waarbij je alle gegevens van klanten en bedrijven in kunt bijhouden. Met een handig overzicht van alle verstuurde mails.

Boekhoudprogramma

Automatisch facturen aanmaken en vervolgens exporteren naar je boekhoudprogramma, ook dit is mogelijk met ons online reserveringssysteem.

Betaalschema

Laat klanten een aanbetaling doen, laat klanten volledig vooruit betalen of laat klanten tijdens het reserveren de borg afrekenen via i-Deal of creditcard.

Modules

Extra mogelijkheden via onze extra modules

Je zoekt een online reserveringssysteem voor verhuur die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. Het i-Reserve boekingssysteem is modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Webinschrijvingen

Met deze module kun je klanten online een reservering laten maken waardoor je veel tijd bespaart. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: afsprakenkalender, rooster of een zoek & boek functie.

Online betalen

Met deze module kan i-Reserve worden gekoppeld aan een betaalprovider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online worden betaald.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast kun je gebruik maken van extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van concept facturen of het aanmaken van incasso's.

SMS

Met de sms-module heb je er ineens een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail worden verstuurd zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je data exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn interfaces beschikbaar naar REMS, Exact, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere lessen of reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven bij afname van bijvoorbeeld meerdere lessen.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen of je kunt kortingscodes weggeven die online kunnen worden ingewisseld.

Abonnementen

Ledenadministratie is verbonden aan abonnementen. Moeten er maandelijks abonnementskosten worden betaald? Met deze module kunnen eenvoudig maandelijks facturen worden gegenereerd voor leden.

e-Tickets

Via een scannerapplicatie is het mogelijk om de aanwezigheid van een bezoeker vast te leggen. Ook inzetbaar als toegangscontrole, denk hierbij aan tickets voor een evenement of activiteit.

Commissie

In i-Reserve kan met commissies worden gewerkt. Dit wordt vaak toegepast in sectoren waar met tussenpersonen worden gewerkt. i-Reserve kan worden ingezet om de prijzen op te stellen, zowel naar de tussenpersoon, de klant als naar de eigenaar.

CRM

Met deze module kunt u i-Reserve inrichten met relatie beheer mogelijkheden. Klant statussen en bedrijven context emails inladen en geavanceerde orders maken

Enquete

Met de Enquete module maak je verschillende vragenlijsten om klanten te bevragen.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Vereenvoudig je werk door e-mails te automatiseren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van het i-Reserve reserveringssysteem.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

i-Reserve biedt webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. Het i-Reserve reserveringssysteem is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Ook op je mobiel kan je een reservering maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten en dus inzetbaar in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen? Wij helpen je verder

Gaat je huidige reserveringssysteem binnenkort stoppen, ben je niet tevreden over je huidige reserveringssysteem of wil je van een agenda overstappen naar een online boekingssysteem voor verhuur? Kijk samen met een van onze application consultants naar de mogelijkheden die i-Reserve te bieden heeft en of wij beter aansluiten op jullie wensen.

Naast een persoonlijk begeleiding tijdens de aanschaf fase en de implementatie fase kunnen wij je ook adviseren en begeleiden bij het overzetten van gegevens van je oude reserveringssysteem in i-Reserve. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt kunnen we je net dat juiste duwtje in de rug geven.

Benieuwd of i-Reserve alle functionaliteiten te bieden heeft die je zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact

Online demonstratie

Voordat je een nieuw reserveringssysteem voor verhuur aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online demonstratie voor je opgezet. De demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden van verhuur zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Probeer nu 30 dagen

Heb je onze online demonstratie voor verhuur bekeken en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze proefversie Je ontvangt van ons een omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden kunt uitproberen. Na het aanvragen van de proefversie plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik een boot blokkeren wanneer deze in onderhoud is?

Je kunt heel makkelijk een boot blokkeren door een dummy reservering waardoor deze niet meer te boeken is voor de klant. Wanneer een boot voor langere tijd niet te boeken is kun je deze boot op inactief zetten of de kalender sluiten.

Kan ik de prijzen van het reserveringssysteem flexibel instellen?

Ja je kunt de prijzen flexibel instellen per perioden, per dag of op bepaalde tijden. Ook is het mogelijk een staffel in te stellen waardoor het goedkoper wordt naarmaten je langer huurt. Verder kun je werken met last minute kortingen, kortingen op het moment van boeken of een korting geven op het aantal deelnemers.

Een selectie van onze klanten:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software