i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor recreatie en activiteiten. Wat voor activiteit je ook wilt laten reserveren; van bowlingbaan tot escaperoom het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer alle recreatie zoals activiteiten, openingstijden, prijzen en arrangementen vanuit één online reserveringssysteem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme online boekingssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare activiteiten, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. Laat klanten allerlei extra’s boeken zoals verhuur schoenen, extra bumpers voor je bowlingbaan of een lunch. Klanten kunnen ook een combinatie van 2 recreatieve activiteiten reserveren of een combinatie van een activiteit en een grill arrangement boeken.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden van ons reserveringssysteem voor recreatie?

i-Reserve bevat standaard veel mogelijkheden als het gaat om het reserveren van activiteiten. Je kunt deze mogelijkheden uitbreiden door het aanschaffen van extra modules die je reserveer systeem nog completer maken. Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen.

Inplannen activiteiten

Plan zelf recreatie en activiteiten in voor klanten en beheer je producten en reserveringen via het online reserveringssysteem.

Resource

Laat via het reserveringssysteem doormiddel van resources personeel, ruimtes of materialen blokken wanneer deze door meerdere soorten recreatieve activiteiten gebruikt wordt.

Manier van boeken

Laat klanten per persoon boeken of 1 activiteit met meerdere mensen boeken. Dit geld ook voor de prijsberekening.

Periode berekening

Laat de periode die wordt gereserveerd afhankelijk van het aantal deelnemers zodat een grotere groep meer tijd heeft voor de activiteit.

Opties

Laat klanten via het reserveringssysteem verschillende upsellings bij boeken zoals een bittergarnituur, klimschoenen of helm. Bepaal zelf of de prijsberekening van de recreatie activiteit per reservering is of per persoon en je kunt kiezen of een optie verplicht is of niet.

Rooster

De bezetting makkelijk en eenvoudig in 1 rooster. Het rooster is per gebruiker in te stellen en je kunt direct reserveringen voor een klant doen via het rooster.

Variabele prijzen instellen

In het boekingssysteem is het mogelijk om in het hoogseizoen een andere prijs in te stellen dan in het laagseizoen. Ook is het mogelijk de prijs laten afwijken op bepaalde tijden, op bepaalde (feest)dagen of de prijs afhankelijk te maken van hoe ver je van te voren boekt.

Kalender en openingstijden

Zorg ervoor dat klanten niet kunnen boeken tijdens vakantiedagen en maak je openingstijden afhankelijk van de dag en/of seizoen.

Boekhoudprogramma

Automatisch facturen aanmaken en vervolgens exporteren naar je boekhoudprogramma, ook dit is mogelijk met ons reserveringssysteem.

Arrangementen

Laat klanten in het online reserveringssysteem 2 verschillende recreatieve activiteiten achter elkaar boeken voor een gunstige prijs. Bijvoorbeeld bowlen en eten of bowlen en klimmen.

CRM

Naast een reserveringssysteem is i-Reserve ook meteen een CRM-systeem waarbij je alle gegevens van klanten en bedrijven in kunt bijhouden. Met een handig overzicht van alle verstuurde mails.

Zoek & Boek

Laat klanten in het systeem zoeken en filteren op beschikbare activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld filteren op aantal personen, locatie of datum.

Modules

Extra mogelijkheden via onze extra modules

Je zoekt een online boekingssoftware die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. Het online reserveringssysteem i-Reserve is modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Online boeken

Bespaar tijd en laat je klanten met deze module zelf online een reservering maken. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: afsprakenkalender, rooster of een zoek & boek functie.

Online betalen

Met deze module kun je i-Reserve koppelen aan een Payment Service Provider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen jouw klanten de reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online betalen.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast kun je gebruik maken van extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van conceptfacturen, het aanmaken van incasso's en veel meer.

SMS

Met deze module heb je er een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail kunnen worden verstuurd, zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je data exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn meerdere interfaces beschikbaar naar bijvoorbeeld REMS, Exact, Visma Cash, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen. Of bied zelf kortingscodes aan.

Abonnement

Moeten er periodiek abonnementskosten worden betaald? Met deze module genereer je bijvoorbeeld eenvoudig maandelijks of jaarlijks facturen voor je leden.

E-ticket

De module is inzetbaar als toegangscontrole. Het scannen van de e-tickets met onze gratis scannerapplicatie legt meteen de aanwezigheid van je bezoeker(s) vast.

CRM

Met deze module richt je i-Reserve in met relatiebeheer mogelijkheden. Geef je klant een status, laadt e-mails in en maak geavanceerde orders.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Vereenvoudig je werk door e-mails te automatiseren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van het i-Reserve reserveringssysteem.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

i-Reserve biedt webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. Het i-Reserve reserveringssysteem is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Ook op je mobiel kan je een reservering maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten en dus inzetbaar in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen? Wij helpen je verder

Gaat je huidige reserveringssysteem binnenkort stoppen, ben je niet tevreden over je huidige reserveringssysteem of wil je van een agenda overstappen naar een online reserveringssysteem? Kijk samen met een van onze application consultants naar de mogelijkheden die i-Reserve te bieden heeft en of wij beter aansluiten op jullie wensen.

Naast een persoonlijk begeleiding tijdens de aanschaf fase en de implementatie fase kunnen wij je ook adviseren en begeleiden bij het overzetten van gegevens van je oude reserveringssysteem in i-Reserve. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt kunnen we je net dat juiste duwtje in de rug geven.

Benieuwd of i-Reserve alle functionaliteiten te bieden heeft die je zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact

Online demonstratie

Voordat je een nieuw online reserveringssysteem voor jouw recreatie onderneming aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online demonstratie voor je opgezet. Deze demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden voor het reserveren van recreatieve activiteiten zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Probeer nu 30 dagen

Heb je de online demonstratie van ons reserveringssysteem voor recreatie bekeken en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze proefversie Je ontvangt van ons een online omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden van het boekingssysteem kunt uitproberen. Na het aanvragen van de proefversie plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik wil zelf reserveringen doen in het systeem, kan dat?

i-Reserve is geheel naar eigen wens in te richten, je kunt klanten de mogelijkheid bieden zelf online te reserveren maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je gewend bent te werken met een (online) agenda en hierin reserveringen bijhoudt kan i-Reserve dit beter. Vanuit het dashboard houdt je overzicht over beschikbare zalen in het rooster en de status van alle reserveringen. Je plant makkelijk nieuwe reserveringen van klanten in en verstuurt snel standaard emails handmatig of volledige automatische vanuit het systeem.

Kunnen klanten de reservering betalen met een strippenkaart?

Een klant kan een strippenkaart aanschaffen via het reserveringssysteem. Dit kan in de vorm zijn van een aantal strippen of in de vorm van een tegoed. Deze strippenkaart kan dan gekoppeld worden aan het gebruikersprofiel van deze klant en wanneer zij een reservering doen wordt er automatisch een strip of een tegoed van de strippenkaart afgehaald. Wanneer een les geannuleerd wordt zal deze strip of dit tegoed automatisch weer terugkomen op de strippenkaart.

Kan ik de klanten ook extra's laten boeken tijdens het reserveren?

Jazeker. Je kunt je klanten allerlei extra’s laten boeken zoals verhuur schoenen, tennisrackets en/of -ballen, extra bumpers voor je bowlingbaan of een lunch. Klanten kunnen ook een combinatie van 2 recreatieve activiteiten reserveren of een combinatie van een activiteit en een grill arrangement boeken.

Voor wie wij werken of hebben gewerkt:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software