Het i-Reserve reserveringssysteem biedt een ingebouwde CRM-functie die talloze opties biedt om jouw klanten efficiënt te beheren. Of het nu gaat om het snel bekijken van toekomstige reserveringen, het toevoegen van persoonlijke notities of het inzichtelijk hebben van verzonden e-mails, i-Reserve maakt het allemaal mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden voor het klantbeheer via het i-Reserve reserveringssysteem.

Alle klantgegevens in een duidelijk overzicht

Het i-Reserve online reserveringssysteem biedt een scala aan CRM-opties die zijn ontworpen om je te helpen een duidelijk en gedetailleerd overzicht te behouden van jouw klantrelaties.

Een kernfunctie van het reserveringssysteem is het eenvoudig vastleggen van contactmomenten met klanten, zoals telefoongesprekken of e-mailconversaties. Deze kunnen handmatig of automatisch aan de klant worden gekoppeld. Als je al een CRM-systeem gebruikt, kan je jouw bestaande klantgegevens gemakkelijk importeren naar i-Reserve.

Daarnaast kun je overzicht creëren met behulp van klantstatussen. Maak zelf statussen aan en koppel deze aan je klanten, waardoor je bijvoorbeeld onderscheid kunt maken tussen actieve en inactieve klanten. Dit kan ook worden toegepast op bedrijven, waarbij bedrijfsaccounts kunnen worden gekoppeld aan klantenaccounts. Zo kun je meerdere klanten onder één bedrijf groeperen, wat zorgt voor meer overzicht en beter inzicht in de klant-bedrijf relaties.

In het klantendashboard kan je snel zien welk bedrijf aan een klant is gekoppeld en daarop actie ondernemen, zoals het toevoegen of ontkoppelen van een bedrijf bij de klant. Klantenaccounts kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld.

Belang van klantbeheer in een reserveringssystemen

Het i-Reserve reserveringssysteem biedt daarnaast een gebruiksvriendelijke en flexibele manier om klantgegevens in te voeren binnen de CRM-functie. Het systeem is ontworpen met zowel het bedrijf als de klant in gedachten, zodat je de juiste balans kunt vinden tussen het verkrijgen van belangrijke informatie en het respecteren van de tijd en privacy van de klant.

In i-Reserve heb je dan ook de volledige controle over welke informatie je van klanten vraagt. Je kunt zelf bepalen welke informatie verplicht is en welke optioneel, en je kunt onderscheid maken tussen wat nodig is voor een klant en wat nodig is voor een medewerker die de klantgegevens invoert. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om extra contactinformatie te vragen, zoals meerdere e-mailadressen of telefoonnummers.

Klanten kunnen vervolgens zelf een gebruikersaccount aanmaken of je kunt er één voor hen aanmaken en deze koppelen aan hun klantenaccount. Met dit account kunnen klanten hun eigen reserveringen bekijken en/ of aanpassen. Als je mailings, enquêtes of nieuwsbrieven wilt versturen, kan dat met één druk op de knop naar een hele groep klanten tegelijk.

Het klantendashboard in i-Reserve is volledig aanpasbaar, zodat je kunt bepalen welke informatie je wilt zien. Je kunt verschillende filters instellen, bijvoorbeeld op leeftijd van de klant. Dit dashboard kan per gebruiker worden ingesteld, zodat elke gebruiker alleen de voor hem of haar relevante klantinformatie kan zien. Deze flexibiliteit maakt het i-Reserve reserveringssysteem een waardevol hulpmiddel voor effectief klantbeheer.

Financiële mogelijkheden

Het i-Reserve reserveringssysteem biedt de mogelijkheid om financiële informatie te integreren binnen de CRM-functie, waardoor je een goed overzicht krijgt van je klantrelaties.

Je kunt de financiële gegevens van je relaties invoeren, zoals IBAN, BIC en betaalwijze. Dit biedt een gestroomlijnde benadering voor het beheren van financiële transacties met jouw klanten. Bovendien kan i-Reserve de bedrijfsentiteit als factuuradres gebruiken, wat bijdraagt aan de efficiëntie van het facturatieproces.

Een unieke functie van i-Reserve is daarnaast de mogelijkheid om kortingsprofielen toe te kennen aan je klanten. Dit betekent dat als een klant bijvoorbeeld recht heeft op een vaste korting bij elke boeking, dit profiel aan hun account kan worden gekoppeld. Zo wordt de korting automatisch toegepast bij elke boeking die ze maken.

En tot slot, met het i-Reserve online reserveringssysteem kun je alle gegevens zo filteren dat je een duidelijk overzicht hebt van de financiën. Dit maakt het gemakkelijk om inzicht te krijgen in je financiële balans, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor jouw bedrijf. Met deze functies maakt i-Reserve het beheer van financiële informatie binnen het CRM eenvoudig en efficiënt.

Probeer i-Reserve nu 30 dagen en bekijk wat het voor jouw bedrijf kan doen

Kortom, door het gebruik van een online reserveringssysteem kan je het klantsysteem een stuk efficiënter inrichten en veel tijd besparen. Probeer i-Reserve 30 dagen uit en ontdek zelf wat het kan doen voor jouw bedrijf.

Juli 2023