i-Reserve Fitness

i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor sport. Wat voor les je ook wilt geven; van yoga tot bootcamp, 1 op 1 of in een groep het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer lessen, openingstijden en prijzen vanuit één online reserveringssysteem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme online boekingssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare lessen, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. Klanten kunnen gebruik maken van een abonnement of knipkaart en extra's bij boeken zoals een handdoek of een kluisje. Ons reserveringssysteem is geschikt voor diverse soorten lessen van boxen tot yoga.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor sport ?

i-Reserve bevat standaard veel mogelijkheden als het gaat om het reserveren van sportlessen. Je kunt deze mogelijkheden uitbreiden door het aanschaffen van extra modules die je reserveer systeem nog completer maken. Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen.

Terugkerende lessen

Je kunt in het online reserveringssysteem flexibel sportlessen inplannen met een terugkeerpatroon. Laat sporters de hele serie lessen boeken of alleen enkele lessen van het aanbod.

Trainer

Wijs in het systeem eenvoudig een trainer toe aan een sportcursus en zie ook meteen of deze beschikbaar is.

Ledenadministratie

Naast een reserveringssysteem kun je i-Reserve ook gebruiken als ledenadministratie waarbij je alle gegevens van klanten bijhouden. Hiermee kun je ook eenvoudig abonnementen bijhouden.

Presentielijst

Een makkelijk overzicht van alle deelnemers. Zowel online, als automatisch per e-mail verstuurd of handig een presentielijst uitdraaien. Geen probleem in het i-Reserve reserveringssysteem.

Wachtlijst

Zit een les vol dan kunnen klanten zich inschrijven op de wachtlijst en worden ze automatisch ingeschreven voor een cursus wanneer er weer een plek vrij komt.

Facturatie van abonnementen

Ons reserveringssysteem maakt het mogelijk om facturen te maken van de maandelijkse abonnementskosten en automatisch versturen.

Online reserveren

Leden kunnen zich 24 uur per dag online inschrijven voor sportlessen op zowel pc als mobiel en ook zelf annuleren of wijzigen.

Rooster

In het reserveringssysteem krijg je een overzichtelijke weergaven van alle lessen in een rooster voor zowel de klanten als voor je medewerkers.

Ledenvoordeel

Laat het systeem automatisch ledenvoordeel berekenen bij het maken van een reservering. Naast korting kun je ook een specifieke groep leden aan bepaalde lessen koppelen die alleen door hen te boeken zijn.

Online betalen

Losse sportlessen kunnen geboekt worden door nieuwe klanten en meteen worden afgerekend met de betaalmodule.

Verhuur extra's

Laat sporters verschillende opties huren bij hun les zoals een handdoek of een kluisje. Bepaald zelf op de prijsberekening per reservering is of per persoon en je kunt kiezen of een optie verplicht is of niet.

Knipkaart

Laat klanten een knipkaart kopen waarmee ze hun lessen kunnen reserveren en hiermee kunnen betalen.

Modules

Extra mogelijkheden via onze extra modules

Je zoekt een online boekingssoftware die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. Het i-Reserve reserveringssysteem is modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Online boeken

Bespaar tijd en laat je klanten met deze module zelf online een reservering maken. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: afsprakenkalender, rooster of een zoek & boek functie.

Online betalen

Met deze module kun je i-Reserve koppelen aan een Payment Service Provider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen jouw klanten de reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online betalen.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast kun je gebruik maken van extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van conceptfacturen, het aanmaken van incasso's en veel meer.

SMS

Met deze module heb je er een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail kunnen worden verstuurd, zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je data exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn meerdere interfaces beschikbaar naar bijvoorbeeld REMS, Exact, Visma Cash, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen. Of bied zelf kortingscodes aan.

Abonnement

Moeten er periodiek abonnementskosten worden betaald? Met deze module genereer je bijvoorbeeld eenvoudig maandelijks of jaarlijks facturen voor je leden.

E-ticket

De module is inzetbaar als toegangscontrole. Het scannen van de e-tickets met onze gratis scannerapplicatie legt meteen de aanwezigheid van je bezoeker(s) vast.

CRM

Met deze module richt je i-Reserve in met relatiebeheer mogelijkheden. Geef je klant een status, laadt e-mails in en maak geavanceerde orders.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem voor sport?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Vereenvoudig je werk door e-mails te automatiseren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van het i-Reserve reserveringssysteem.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

i-Reserve biedt webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. Het i-Reserve reserveringssysteem is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Ook op je mobiel kan je een reservering maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten en dus inzetbaar in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen van online reserveringssysteem? Wij helpen je verder

Gaat je huidige reserveringssysteem binnenkort stoppen, niet tevreden over je huidige reserveringssysteem of wil je van een agenda overstappen naar een online reserveringssysteem speciaal voor sport? Kijk samen met een van onze application consultants naar de mogelijkheden die i-Reserve te bieden heeft en of wij beter aansluiten op jullie wensen.

Naast een persoonlijk begeleiding tijdens de aanschaf fase en de implementatie fase kunnen wij je ook adviseren en begeleiden bij het overzetten van gegevens van je oude reserveringssysteem in i-Reserve. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt kunnen we je net dat juiste duwtje in de rug geven.

Benieuwd of i-Reserve alle functionaliteiten te bieden heeft die je zoekt voor het maken van sportboekingen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact

Online demonstratie

Voordat je een nieuw online boekingssysteem aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online demonstratie voor je opgezet. De demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden van ons online reserveringssysteem voor sport zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Probeer nu 30 dagen

Heb je onze online demonstratie voor sportreserveringen bekeken en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze proefversie Je ontvangt van ons een online omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden kunt uitproberen. Na het aanvragen van de proefversie plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor welke soort sportlessen kan ik het reserveringssysteem gebruiken?

Eigenlijk voor allerlei soorten sportlessen, hier zitten geen restricties aan. Zo kun je i-Reserve inzetten voor yogalessen, zumbalessen, bodypump, spinning, bootcamp en pilates. Elke sportles kun je inplannen op een locatie en je kunt hier ook een trainer aan hangen. Wanneer je een les inpland geeft het systeem meteen aan of dit ook mogelijk is in die zaal of met de trainer die je selecteerd.

Kunnen klanten de reservering betalen met een strippenkaart?

Een klant kan een strippenkaart aanschaffen via het reserveringssysteem. Dit kan in de vorm zijn van een aantal strippen of in de vorm van een tegoed. Deze strippenkaart kan dangekoppeld worden aan het gebruikersprofiel van deze klant en wanneer zij een reservering doen wordt er automatisch een strip om een tegoed van de strippenkaart afgehaald. Wanneer een les geannuleerd wordt zal deze strip of dit tegoed automatisch weer terugkomen op de strippenkaart.

Voor wie wij werken of hebben gewerkt:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software

Kijk voor meer informatie ook op onze themasite

sportreserveringen.nl