Dormakaba, een bekende leverancier van innovatieve toegangsoplossingen, is een samenwerking aangegaan met ons online reserveringssysteem om klanten een nieuwe en spannende manier te bieden om de toegang te verlenen. Deze koppeling biedt bedrijven de mogelijkheid om de toegang voor hun gasten te automatiseren, waardoor het check-in proces snel en gemakkelijk verloopt!

Wie is Dormakaba?

Dormakaba is een internationaal bedrijf voor slimme en veilige toegangsoplossingen met meer dan 150 jaar ervaring. Ze bieden kostenbesparende en efficiënte producten, oplossingen en diensten voor een beveiligde en comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan.

Klanten kunnen de deur zelf openen met hun telefoon. En laat bijvoorbeeld de stroom aanzetten wanneer jouw klanten de ruimte inkomen en weer uit als ze weggaan. Het doel is steeds het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor jouw klanten. Omdat zij ook sloten aanbieden die bijvoorbeeld niet met een sleutel opengemaakt hoeven te worden, maar met een code, zijn we de samenwerking aangegaan. In het i-Reserve online reserveringssysteem is nu een koppeling te maken met deze sloten.

Deuren op afstand openen met het i-Reserve reserveringssysteem

Het op afstand openen van deuren is ideaal voor vele branches. Wil je een klant de mogelijkheid geven de deur van een squashruimte te openen op de tijd van de reservering? De deur van een vergaderzaal voor een klant laten opengaan of de klant een kluisje op afstand laten openen? Deze koppeling maakt het mogelijk. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom deur- en toegangscontrole met ons reserveringssysteem groot.

Voordelen van de koppeling tussen i-Reserve en Dormakaba

De koppeling tussen ons reserveringssysteem en de toegangsproducten van Dormakaba biedt veel voordelen. Het maakt bijvoorbeeld het inchecken eenvoudiger. Klanten kunnen direct naar hun kamer of ruimte gaan zonder te hoeven wachten tot iemand de deur voor hen opendoet. Bovendien is het veiliger omdat klanten niet langer een code hoeven te onthouden of een sleutel. De toegangsrechten worden automatisch verwijderd wanneer de reservering voorbij is, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand toegang heeft tot uw ruimte terwijl dat niet zou mogen.

De producten van Dormakaba zijn ook zeer gebruiksvriendelijk. De sloten kunnen eenvoudig worden bediend door klanten met behulp van het touchscreen of via de Dormakaba app.

Wat wordt er gekoppeld?

Om beide systemen goed te laten samenwerken wisselen ze data uit. Hoe dat in zijn werk gaat zie je in bovenstaande infographic en welke gegevens worden verstuurd kun je zien in onderstaande tabel.

i-Reserve Richting Dormakaba
Datum/ tijd vanaf Toegang vanaf
Datum/ tijd tot Toegang tot
Object Access zone
PIN PIN
External ID Bezoekers ID

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt je meer weten over hoe je toegangscontrole kunt automatiseren met i-Reserve, neem dan contact met ons op. Wij laten je graag zien hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Plan vandaag nog een demo!

Zijn er extra mogelijkheden?

Instelmogelijkheid: "Tijd ervoor"

Als een klant een reservering maakt voor bijvoorbeeld 10-11 uur, dan is het voorstelbaar dat de klant enkele minuten eerder naar binnen wilt. Bijvoorbeeld om om te kleden. Hiervoor kan worden ingesteld dat de daadwerkelijke toegang eerder wordt verleend. Stel je deze waarde op 5 minuten in, dan is de daadwerkelijke toegang om 9.55 uur i.p.v. de 10 uur.