i-Reserve Cursussen

i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor rondleidingen. Wat voor rondleiding je ook wil geven; van stadswandeling tot Segway tour het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer rondleidingen, openingstijden, prijzen en arrangementen vanuit één online reserveringssysteem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme online reserveringssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare events, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. In een handomdraai plan je gidsen in, draai je presentielijsten uit en bekijk je welke rondleidingen goed lopen.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden van het reserveringssysteem voor rondleidingen?

i-Reserve bevat standaard veel mogelijkheden als het gaat om het reserveren van rondleidingen. Je kunt deze mogelijkheden uitbreiden door het aanschaffen van extra modules die je reserveer systeem nog completer maken. Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen.

Rooster

In het reserveringssysteem krijg je een overzichtelijke weergave van alle rondleidingen in een rooster voor zowel de klanten als voor je medewerkers.

Online reserveren

Via het online reserveringssysteem kunnen klanten 24 uur per dag online de verschillende rondleidingen boeken, op zowel pc als mobiel en ook zelf annuleren of wijzigen.

Zoek & Boek

Laat klanten zoeken en filteren op beschikbare rondleidingen. Je kunt in het reserveringssysteem bijvoorbeeld filteren op taal, locatie en datum.

Personeel inplannen

Wijs eenvoudig in het systeem personeel toe aan een geboekte rondleiding en zie ook meteen wie beschikbaar is.

Taken

Naast de reserveringen beheren kun je in het online reserveringssysteem interne taken aanmaken voor jezelf of collega’s. Hier kun je een deadline opzetten, een categorie en eventueel een klant of bedrijf aan koppelen.

Presentielijst

Het boekingssysteem geeft je een makkelijk overzicht van alle deelnemers die hebben gereserveerd. Zowel online, als automatisch per e-mail verstuurd of handig een presentielijst uitdraaien.

Flexibel

In het online reserveringssysteem kun je rondleidingen op verschillende locaties in stellen en in verschillende talen.

CRM

Naast een reserveringssysteem is i-Reserve ook meteen een CRM-systeem waarbij je alle gegevens van klanten en bedrijven in kunt bijhouden. Met een handig overzicht van alle verstuurde mails.

Klantenkorting

Laat het systeem automatisch vaste klantenkorting berekenen bij het maken van een reservering. Naast korting kun je ook een specifieke groep klanten aan bepaalde rondleidingen koppelen die alleen door hen te boeken zijn.

Rapportages

Haal statistieken uit het reserveringssysteem door middel van filtering. Deze kun je ook automatisch versturen naar e-mailadressen. Hierdoor weet je welke rondleidingen goed lopen en hoeveel omzet je genereert.

Online betalen

Rondleidingen kunnen geboekt worden door nieuwe klanten en meteen worden afgerekend met de betaalmodule van het reserveringssysteem.

Wachtlijst

Zit een rondleiding vol dan kunnen klanten zich via de reserveringsmodule inschrijven op de wachtlijst en worden ze automatisch ingeschreven voor een rondleiding wanneer er weer een plek vrij komt.

Modules

Extra mogelijkheden via onze modules

Je zoekt software die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. i-Reserve is modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Online boeken

Bespaar tijd en laat je klanten met deze module zelf online een reservering maken. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: afsprakenkalender, rooster of een zoek & boek functie.

Online betalen

Met deze module kun je i-Reserve koppelen aan een Payment Service Provider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen jouw klanten de reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online betalen.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast kun je gebruik maken van extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van conceptfacturen, het aanmaken van incasso's en veel meer.

SMS

Met deze module heb je er een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail kunnen worden verstuurd, zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je data exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn meerdere interfaces beschikbaar naar bijvoorbeeld REMS, Exact, Visma Cash, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen. Of bied zelf kortingscodes aan.

Abonnement

Moeten er periodiek abonnementskosten worden betaald? Met deze module genereer je bijvoorbeeld eenvoudig maandelijks of jaarlijks facturen voor je leden.

E-ticket

De module is inzetbaar als toegangscontrole. Het scannen van de e-tickets met onze gratis scannerapplicatie legt meteen de aanwezigheid van je bezoeker(s) vast.

CRM

Met deze module richt je i-Reserve in met relatiebeheer mogelijkheden. Geef je klant een status, laadt e-mails in en maak geavanceerde orders.

Enquete

Met de Enquête module kan je verschillende vragenlijsten maken om je klanten te bevragen.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Vereenvoudig je werk door e-mails te automatiseren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van het i-Reserve reserveringssysteem.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

i-Reserve biedt webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. Het i-Reserve reserveringssysteem is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Ook op je mobiel kan je een reservering maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten en dus inzetbaar in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen? Wij helpen je verder

Gaat je huidige reserveringssysteem binnenkort stoppen, niet tevreden over je huidige reserveringssysteem of wil je van een agenda overstappen naar een online reserveringssysteem? Kijk samen met een van onze application consultants naar de mogelijkheden die i-Reserve te bieden heeft en of wij beter aansluiten op jullie wensen.

Naast een persoonlijk begeleiding tijdens de aanschaf fase en de implementatie fase kunnen wij je ook adviseren en begeleiden bij het overzetten van gegevens van je oude reserveringssysteem in i-Reserve. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt kunnen we je net dat juiste duwtje in de rug geven.

Benieuwd of i-Reserve alle functionaliteiten te bieden heeft die je zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact

Online demonstratie

Voordat je een nieuw reserveringssysteem aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online demonstratie voor je opgezet. De demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Probeer nu 30 dagen

Heb je onze online demonstratie van het reserveringssysteem voor rondleidingen bekeken en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze proefversie Je ontvangt van ons een omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden kunt uitproberen. Na het aanvragen van de proefversie plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik een gids koppelen aan een rondleiding?

Dat kan, je kunt per rondleiding of activiteit een gids toekennen. Handig dat je meteen ziet wie er beschikbaar is. Ook kan de gids zelf makkelijk in hun eigen dashboard hun activiteiten zien.

Kan ik rondleiding geven op verschillende locaties?

Zeker, je kunt bijvoorbeeld een stadswandeling in Amsterdam en in Utrecht geven. De locatie van een rondleiding kan worden meegenomen in een Zoek&Boek functionaliteit.

Kan ik de prijzen per rondleiding en/of tijd flexibel instellen?

Ja, je kunt de prijzen flexibel instellen per type, perioden, per dag of op bepaalde tijden. Verder kun je werken met last minute kortingen, kortingen op het moment van boeken of een korting geven op het aantal deelnemers.

Voor wie wij werken of hebben gewerkt:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software