i-Reserve Tennis & Squash

i-Reserve: hét online reserveringssysteem voor Tennis, Squash en Padel banen. Wat voor baansport je ook wilt laten reserveren; van padel tot tennis, het is allemaal mogelijk met ons flexibele reserveringssysteem.

Beheer je baan reserveringen, openingstijden, prijzen en abonnementen vanuit één systeem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme online reserveringssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare banen, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. Laat klanten allerlei extra’s boeken zoals een raket of een set (tennis)ballen en houd het extra verbruik bij in de reservering zodat de drankjes achteraf afgerekend kunnen worden. Ons reserveringssysteem is geschikt voor diverse soorten (baan)sporten zoals tennis, padel en squash.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden van ons reserveringssysteem voor baansporten?

i-Reserve bevat standaard veel mogelijkheden als het gaat om het reserveren van tennis-, squash en padelbanen. Je kunt deze mogelijkheden uitbreiden door het aanschaffen van extra modules die je reserveer systeem nog completer maken. Onderstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden en voordelen.

Ledenadministratie

Naast een reserveringssysteem kun je i-Reserve ook gebruiken als ledenadministratie waarbij je alle gegevens van klanten bijhouden. Hiermee kun je ook eenvoudig abonnementen bijhouden.

Ledenvoordeel

Laat het systeem automatisch ledenvoordeel berekenen bij het maken van een reservering. Naast korting kun je ook een specifieke groep leden aan bepaalde lessen koppelen die alleen door hen te boeken zijn.

Facturatie van abonnementen

Ons reserveringssysteem maakt het mogelijk om facturen te maken van de maandelijkse abonnementskosten en automatisch versturen.

Online betalen

Losse lessen kunnen geboekt worden door nieuwe klanten en meteen worden afgerekend met de betaalmodule.

Rooster

In het reserveringssysteem krijg je een overzichtelijke weergave van de baanbezetting in een rooster voor zowel de klanten als voor je medewerkers.

Banen vrijhouden

In het systeem hou je eenvoudig banen vrij voor toernooien.

Online reserveren

Leden kunnen zich 24 uur per dag online inschrijven voor lessen op zowel pc als mobiel en ook zelf annuleren of wijzigen.

Wachtlijst

Is een baan bezet dan kunnen klanten zich via het reserveringssysteem inschrijven op de wachtlijst en worden ze automatisch bericht wanneer de baan vrij komt.

Verhuur extra's

Laat sporters verschillende opties huren bij hun les zoals rackets en tennisballen. Bepaal zelf of de prijsberekening per reservering is of per persoon en je kunt kiezen of een optie verplicht is of niet.

Terugkerende lessen

Je kunt via het online reserveringssysteem flexibel banen inplannen met een terugkeerpatroon. Laat sporters de hele serie banen boeken.

CRM

Naast een online reserveringssysteem is i-Reserve ook meteen een CRM-systeem waarbij je alle gegevens van klanten en bedrijven in kunt bijhouden. Met een handig overzicht van alle verstuurde mails.

Boekhoudprogramma

Automatisch facturen aanmaken en vervolgens exporteren naar je boekhoudprogramma, ook dit is mogelijk met ons reserveringssysteem.

Modules

Extra mogelijkheden via onze modules

Je zoekt boekingssoftware die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. Het reserveringssysteem van i-Reserve is daarom modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Online boeken

Bespaar tijd en laat je klanten met deze module zelf online een reservering maken. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: afsprakenkalender, rooster of een zoek & boek functie.

Online betalen

Met deze module kun je i-Reserve koppelen aan een Payment Service Provider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen jouw klanten de reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online betalen.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast kun je gebruik maken van extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van conceptfacturen, het aanmaken van incasso's en veel meer.

SMS

Met deze module heb je er een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail kunnen worden verstuurd, zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je data exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn meerdere interfaces beschikbaar naar bijvoorbeeld REMS, Exact, Visma Cash, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen. Of bied zelf kortingscodes aan.

Abonnement

Moeten er periodiek abonnementskosten worden betaald? Met deze module genereer je bijvoorbeeld eenvoudig maandelijks of jaarlijks facturen voor je leden.

E-ticket

De module is inzetbaar als toegangscontrole. Het scannen van de e-tickets met onze gratis scannerapplicatie legt meteen de aanwezigheid van je bezoeker(s) vast.

CRM

Met deze module richt je i-Reserve in met relatiebeheer mogelijkheden. Geef je klant een status, laadt e-mails in en maak geavanceerde orders.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Vereenvoudig je werk door e-mails te automatiseren en online betaalmogelijkheden aan te bieden. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van het i-Reserve reserveringssysteem.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

i-Reserve biedt webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. Het i-Reserve reserveringssysteem is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Ook op je mobiel kan je een reservering maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten en dus inzetbaar in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen? Wij helpen je verder

Gaat je huidige reserveringssysteem binnenkort stoppen, niet tevreden over je huidige reserveringssysteem of wil je van een agenda overstappen naar een online reserveringssysteem? Kijk samen met een van onze application consultants naar de mogelijkheden die i-Reserve te bieden heeft en of wij beter aansluiten op jullie wensen.

Naast een persoonlijk begeleiding tijdens de aanschaf fase en de implementatie fase kunnen wij je ook adviseren en begeleiden bij het overzetten van gegevens van je oude reserveringssysteem in i-Reserve. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt kunnen we je net dat juiste duwtje in de rug geven.

Benieuwd of i-Reserve alle functionaliteiten te bieden heeft die je zoekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact

Online demonstratie

Voordat je een nieuw reserveringssysteem aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online demonstratie voor je opgezet. De demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden van het reserveringssysteem voor tennis, padel of squash zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Probeer nu 30 dagen

Heb je onze online demonstratie voor baansport bekeken en ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze proefversie Je ontvangt van ons een omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden kunt uitproberen. Na het aanvragen van de proefversie plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik een verschil maken tussen leden en niet-leden in het reserveringssysteem?

Je kunt leden koppelen aan een gebruikersprofiel waardoor ze voor hun reservering niks betalen. Hiermee kun je er ook voor zorgen dat er bepaalde banen exclusief voor leden te reserveren zijn.

Kan ik makkelijk zien welke tennisbanen of padelbanen er gereserveerd zijn?

Door het handige rooster kun je heel makkelijk in 1 oogopslag zien wleke banen er bezet zijn en welke niet. Je kunt ook een filter maken van je reserveren waarvan je een handig dashboard kan maken, Dit filter kun je ook automatisch dagelijks of wekelijks naar een bepaald e-mail adres laten sturen zodat je al je reserveringen eenvoudig in een Excel bestandje hebt staan.

Ook kun je ervoor zorgen dat je klanten in een rooster kunnen zien welke banen bezet zijn en welke banen er nog vrij zijn. De banen die nog vrij zijn kunnen ze dan heel makkelijk in het rooster selecteren en meteen boeken.

Voor wie wij werken of hebben gewerkt:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software

Kijk voor meer informatie ook op onze themasite

sportreserveringen.nl