i-Reserve Vergaderzalen

Wat voor ruimte je ook wil verhuren van vergaderzaal tot Escape room het is allemaal mogelijk met ons flexibele boekingssysteem.

Beheer zalen, openingstijden, prijzen en arrangementen vanuit één systeem en automatiseer zo veel mogelijk het proces zodat je tijd overhoudt voor leukere zaken. Met ons slimme online reserveringssysteem houd je overzicht over reserveringen, klanten, betalingen en verstuur je e-mails en facturen in je eigen huisstijl. Je biedt je klanten inzicht in beschikbare ruimtes, de mogelijkheid online te reserveren, te betalen en reserveringen te beheren. i-Reserve is makkelijk te integreren in een bestaande website en te stijlen naar eigen wens.

Functionaliteiten

Wat zijn de mogelijkheden?

Deelverhuur

Je kunt zalen los verhuren maar ook een combinatie maken van meerdere zalen die in 1 keer geblokkeerd worden.

Zaalopstelling

Tijdens het reserveren kan er aangegeven worden welke zaalopstelling gewenst is zodat deze al klaargezet kan worden. Per zaalopstelling is ook een andere zaalcapaciteit te kiezen.

CRM

Naast een reserveringssysteem is i-Reserve ook meteen een CRM-systeem waarbij je alle gegevens van klanten en bedrijven in kunt bijhouden. Met een handig overzicht van alle verstuurde mails.

Facturatie

In onze templates kun je heel makkelijk een factuur opmaken met je eigen gewenste lay-out. Facturen kunnen worden samengevoegd en automatisch naar een klant of bedrijf worden verstuurd.

Offerte

Het maken van offertes gaat heel makkelijk en eenvoudig en de templates zijn naar eigen wens in te richten.

Taken

Naast de reserveringen beheren kun je interne taken aanmaken voor jezelf of collega’s. Hier kun je een deadline opzetten, een categorie en eventueel een klant of bedrijf aan koppelen.

Opties

Laat klanten verschillende opties bij boeken zoals een beamer, catering of white board. Bepaald zelf op de prijsberekening per reservering is of per persoon en je kunt kiezen of een optie verplicht is of niet.

Zoek & Boek

Laat klanten zoeken en filteren op beschikbare vergaderzalen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op zaalcapaciteit, locatie of datum.

Serie reservering

Je kunt klanten de mogelijkheid geven om voor meerdere weken tegelijk te reserveren.

Rooster

De bezetting makkelijk en eenvoudig in één rooster. Het rooster is per gebruiker in te stellen en je kunt direct reserveringen voor een klant maken via het rooster.

Klantenkorting

Laat het systeem automatisch vaste klantenkorting berekenen bij het maken van een reservering. Naast korting kun je ook een specifieke groep klanten aan bepaalde zalen koppelen die alleen door hen te boeken zijn.

Filters

Haal statistieken uit i-Reserve door middel van filtering. Deze kun je ook automatisch versturen naar e-mailadressen. Zo kun je bijvoorbeeld een overzicht sturen van reserveringen naar de catering.

Modules

Extra mogelijkheden via onze modules

Je zoekt software die je werk makkelijker maakt. Maar niet iedereen heeft dezelfde oplossing nodig. i-Reserve is modulair opgezet en op maat samen te stellen, je betaalt alleen voor de modules die je nodig hebt.

Webinschrijvingen

Met deze module kun je klanten online een reservering laten maken waardoor je veel tijd bespaart. Je bepaalt zelf met welke reserveringsdialoog je wilt werken: kalender-, rooster- of de zoekdialoog.

Online betalen

Met deze module kan i-Reserve worden gekoppeld aan een betaalprovider, zoals bijvoorbeeld Buckaroo of Cardgate. Hiermee kunnen reserveringen of abonnementskosten eenvoudig online worden betaald.

Factuur

Met deze module kun je facturen opstellen op basis van reserveringen. Daarnaast heb je de beschikking over extra functionaliteiten zoals deelfacturen, samenvoegen van concept facturen of het aanmaken van incasso's.

SMS

Met de sms-module heb je er ineens een heel nieuw medium bij. Alle berichten die standaard in een e-mail worden verstuurd zijn nu ook mogelijk met sms, zoals bijvoorbeeld het sturen van een herinnering.

Export

Met deze module kun je exporteren naar je financiële administratie. De balansen worden direct bijgewerkt. Er zijn interfaces beschikbaar naar REMS, Exact, King, Accountview, Mamut, Snelstart, iMuis en Twinfield.

Knipkaart

Met knipkaarten kunnen klanten vooruit betalen voor meerdere lessen of reserveringen. Meest gebruikte methode is om een knipkaart met meer tegoed aan te bieden. Op deze manier kun je eenvoudig een korting geven bij afname van bijvoorbeeld meerdere lessen.

Kadobon

Met de Kadobon module krijg je er een nieuw marketinginstrument bij: het gebruik van kortingscodes. Klanten kunnen een kadobon aanschaffen of je kunt kortingscodes weggeven die online kunnen worden ingewisseld.

Abonnementen

Ledenadministratie is verbonden aan abonnementen. Moeten er maandelijks abonnementskosten worden betaald? Met deze module kunnen eenvoudig maandelijks facturen worden gegenereerd voor leden.

e-Tickets

Via een scannerapplicatie is het mogelijk om de aanwezigheid van een bezoeker vast te leggen. Ook inzetbaar als toegangscontrole, denk hierbij aan tickets voor een evenement of activiteit.

Commissie

In i-Reserve kan met commissies worden gewerkt. Dit wordt vaak toegepast in sectoren waar met tussenpersonen worden gewerkt. i-Reserve kan worden ingezet om de prijzen op te stellen, zowel naar de tussenpersoon, de klant als naar de eigenaar.

CRM

Met deze module kunt u i-Reserve inrichten met relatie beheer mogelijkheden. Klant statussen en bedrijven context emails inladen en geavanceerde orders maken

Enquete

Met de Enquete module maak je verschillende vragenlijsten om klanten te bevragen.

Voordelen

Waarom het i-Reserve reserveringssysteem?

Gebruiksvriendelijk

Maak het makkelijk voor je klanten om 24/7 online te kunnen reserveren. Je werk vereenvoudigen door automatiseren van e-mails en het aanbieden van online betaalmogelijkheden zijn maar enkele van de vele voordelen van i-Reserve.

Flexibel

Jij bepaalt welke functionaliteiten je gebruikt en hoe je i-Reserve in wilt gaan zetten. De dashboards in het beheergedeelte zijn geheel naar eigen smaak aan te passen en voor het online reserveren kun je de look & feel volledig vormgeven naar eigen stijl.

Responsive

Webdesign wat zich automatisch aanpast aan het scherm van je website bezoeker. i-Reserve is geschikt voor alle schermen van desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit maakt het mogelijk om zelfs op de mobiel een reservering te maken.

Veelzijdig

i-Reserve is geheel op maat in te richten. Dit maakt dat i-Reserve inzetbaar is in vele verschillende sectoren. Dankzij de veelzijdigheid kan i-Reserve zelfs voldoen aan al je functionele eisen en specifieke wensen. Alles is boekbaar met i-Reserve!

Overstappen? Wij helpen je verder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam bibendum, ex vel tempus congue, sapien metus gravida eros, a lobortis mauris ligula in mauris. Duis ac orci at nulla egestas ornare. Aliquam congue lacinia erat quis ultricies. Nullam maximus porttitor justo aliquet interdum. Quisque fermentum ex sit amet tortor pharetra, eu dignissim ex porttitor. Vestibulum tempus neque eu tincidunt sodales. Integer et nibh sed nisi sodales vulputate in eget turpis. Aenean ut molestie neque.

De ontwikkeling van i-Reserve staat niet stil. Er wordt continue doorontwikkeld en daarbij speelt de feedback van onze gebruikers een belangrijke rol!

Contact

Online demonstratie

Voordat je nieuwe software aanschaft wil je uiteraard eerst de mogelijkheden bekijken. We hebben daarom een online demonstratie voor je opgezet. De demonstratie geeft een goed beeld van de mogelijkheden zoals deze ook bij jullie ingezet zouden kunnen worden.

Zelf proberen

Heb je onze online demonstratie bekeken en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze 30 dagen trial. Je ontvangt van ons een omgeving met voorbeelddata waarin je zelf kan werken en de mogelijkheden kunt uitproberen. Tijdens de trial periode plannen we graag een moment met je in om de wensen nader te bespreken.

Een selectie van onze klanten:

Grolsch bierbrouwerij rondleiding software
Duvel bierbrouwerij rondleiding software
GlowGolf reserveer golfbaan software
IVN activiteiten software
Holland Casino reserveer
Landal Greenparks Fun en Entertainment
BedrijfsFitnessOnline Sport abbonementen software
Jump XL software
RuimteUtrecht
Vesteda
Achouffe bierbrouwerij rondleiding software
Waterschap Vallei en Veluwe
The Green House, reserveer vergaderruimtes
De Pont Museum, reserveer rondleidingen voor musea
iGluu Vergaderruimte reserveren
Maliebaan45
Buitenwerkplaats
Werkbedrijfrvn
Het Rheins
Boei2
Cryo Sauna Center reserveer sauna sessie
Dok Delft, reserveer vergaderruimtes, activiteiten en hackerroom
Culturele Menukaart Gorinchem, inschrijven cultureel aanbod
Oleon, plan veiligheidscursus
Mokumboot, reserveer een boot in amsterdam
EcoBoats Amsterdam bootverhuur software

Kijk voor meer informatie ook op onze themasite

zaalreserveringen.nl