Reserveren is verplicht om meer bezoekers/gasten te kunnen bedienen. Wanneer je voldoet aan alle voorwaarden moet je alsnog zorgen dat alles gestroomlijnd loopt. Met een online reserveringssysteem heb je de volledige controle en bespaar je veel tijd.

Met i-Reserve kun je bezoekers een tijdslot laten reserveren voor bijvoorbeeld je sportschool, restaurant, museum of kapsalon. Je kan eenvoudig een limiet instellen op zo’n tijdslot, zodat je niet meer dan het maximaal aantal toegestane bezoekers binnen hebt. Je weet precies welke bezoekers binnen zijn en kunt zo voldoen aan de richtlijnen van de overheid en specifieke branchevereniging.

Wij hebben speciaal voor deze crisis periode een extra abonnementsvorm toegevoegd. Naast alle voordelen en functionaliteiten van i-Reserve wordt er bij dit pakket gebruik gemaakt van een Quick & Easy setup zodat je snel en makkelijk van start kan. Het is bij dit abonnement mogelijk om het eerste contract voor een half jaar af te sluiten en de licentie gaat pas van start wanneer je reserveringen gaat aannemen.

Wat leveren wij in het Together pakket?

  • Eén ingericht product (bijvoorbeeld sportschoolbezoek, museumbezoek, restaurantbezoek etc.)
  • Fixed setup op basis van aangeleverde specificaties
  • Module Webinschrijvingen zodat de bezoeker/gast zelf online kan reserveren en annuleren
  • Gratis app
  • Onbeperkt aantal reserveringen
  • De mogelijkheid om een halfjaarovereenkomst aan te gaan (met max 1 verlenging)
  • Gebruik maken van 3 producten
  • Een versnelde inrichting
  • Maandelijkse licentiekosten gaan van start in de maand dat je bedrijf open mag.

Wat zijn de kosten van het Together pakket?

Het pakket is gelijk aan een Bronze pakket + de module Webinschrijvingen met een uitbreiding van het aantal reserveringen. De licentie prijs is € 50,- per maand bij een contractduur van een jaar en € 60,- per maand bij een halfjaar overeenkomst. De implementatie kosten bij de Quick&Easy setup komen neer op € 500,-.

Onbeperkt reserveren voor vast laag bedrag, Together maken we het mogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar i-Reserve Together?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel een Free trial en registreer je subdomeinnaam voor je Together Licentie. Geef in veld Opmerkingen aan dat je gebruik wilt maken van de Together actie!

april 2020