Schoenmaker blijf bij je leest, dus doe waar je goed in bent. Wij zijn goed in het bouwen en implementeren van reserveringssoftware. Maar bijvoorbeeld voor de boekhouding zijn er hele andere expertises noodzakelijk. Online betalingen, boekhouding(export), personeelsplanning, website, App, digital signage(narrowcasting): alles kan optimaal geïntegreerd worden via de i-Reserve API.

Ons i-Reserve platform biedt vele manieren van integreren. Niet alleen externe experts gebruiken onze API, ook TEQA heeft diverse diensten ontwikkeld op basis van de API.
Wil je persoonlijk advies? Neem contact op voor meer informatie over bijvoorbeeld de APP mogelijkheden of een volledige Digital Signage oplossing.

Onze API

Integratie platform

Geen ster in het programeren tegen de verschillende systemen aan? Maak gebruik van een integratie platform om via een gebruiksvriendelijke interface de verschillende koppelingen te beheren.

Webhooks

Laat i-Reserve een signaal (webhook) sturen bij een specifieke gebeurtenis. Integratieplatformen maken gebruik van de webhooklogica. Je kunt de webhooks ook informatie laten versturen naar je eigen server (end-point). Zo hoef je niet een API (met polling) te bouwen, maar ontvang je interactief een signaal wanneer de betreffende gebeurtenis plaats heeft gevonden. Per i-Reserve context (Klant, Reservering, Factuur, etc) zijn verschillende CRUD (Create, Read, Update en Delete) mogelijkheden beschikbaar.
Denk bijvoorbeeld aan:

APP ontwikkeling door TEQA

TEQA is de ontwikkelaar van i-Reserve. Het is mogelijk om zowel native iOS en Android apps te ontwikkelen, als Progressive Web Apps (PWA).

reservering app
rondleiding app
boeking app

 

Digital Signage

Het hosten en beheren van de content op presentatieschermen, bijvoorbeeld tv's, beeldschermen of proffesionele signage-schermen, is een vak apart. Welke presentatieschermen gebruik je en wat wordt er op getoond? Wij ontwikkelen en hosten de content, ook adviseren je graag en kunnen desgewenst de hardware leveren en installeren.

narrowcasting reserveringen
 

narrowcasting reserveringen