Er zijn veel voordelen verbonden aan het koppelen van payment provider Ingenico aan het online reserveringssysteem i-Reserve. Voor bedrijven die online reserveringen willen maken, is het essentieel om een payment processor te hebben die transacties snel en veilig kan afhandelen. Ingenico is een van de grootste aanbieders van betalingsverwerking diensten, en i-Reserve is een toonaangevend online reserveringssysteem. Wanneer deze twee platforms aan elkaar gekoppeld worden, kunnen kun je als ondernemer genieten van een groot aantal voordelen.

Wat is Ingenico?

Ingenico is een betaalsysteem dat bedrijven de mogelijkheid biedt om online betalingen te verrichten via hun website. Ingenico heeft meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, en ze bieden een breed scala van diensten. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van Ingenico (voorheen: Ogone) als betaalprovider is het mogelijk om betalingen direct via bijvoorbeeld iDeal, Carte Bancaire, BanContact, SEPA of VISA af te laten handelen.

Koppeling tussen Ingenico en het i-Reserve online reserveringssysteem

Om de koppeling tussen ons boekingssysteem en Ingenico te maken heb je een Ingenico account nodig en moet de i-Reserve Online Betalen module zijn geactiveerd. Om ervoor te zorgen dat betaalde reserveringen direct in i-Reserve verwerkt worden, zal er een terugkoppeling plaats moeten vinden vanuit Ingenico. Voor deze koppeling zullen er instellingen in i-Reserve ingericht moeten worden ten behoeve van Ingenico en andersom. Een meer gedetailleerde beschrijving van hoe deze koppeling tot stand komt is te vinden in onze handleiding.

Mogelijkheden van Ingenico

Bij deze koppeling tussen Ingenico en i-Reserve zijn de mogelijkheden met name te vinden in de betaalmethodes van de betaalprovider. Deze wijzigen al naar gelang de markt wijzigt. In de meeste gevallen komen er betaalmethodes bij. De koppeling koppelt met de checkout van de betaalprovider. Daarmee kunnen betaalmethodes worden toegevoegd zonder wijzigingen in i-Reserve.

Wat wordt er gekoppeld?

Om beide Ingenico en het reserveringssysteem goed te laten samenwerken wisselen ze data uit. Welke gegevens worden verstuurd kun je zien in onderstaande tabel.

i-Reserve Richting Ingenico
Persoonsgegevens
Bedrag / Valuta amount / currency
Referentie / Factuurnummer / Reservering ref
Transaction ID Transaction ID

Begin direct!

Door deze koppeling tussen Ingenico en ons online reserveringssysteem, wordt het voor jou als ondernemer nog makkelijker om betalingen van je klanten te accepteren. En als je vragen hebt, staat ons supportteam altijd klaar om je te helpen. Dus waar wacht je nog op? Probeer het i-Reserve reserveringssysteem vandaag nog!