i-Reserve sportzomer

Zomer in je hoofd

30 juni 2016 / 2 Reacties

Over zomer activiteiten en festivals, komkommertijd en vakantie, lange dagen en zwoele avonden, naar je werk zonder file...wie is er niet toe aan een mooie warme zomer?
Een kijkje in de motor van i-Reserve

Onder de motorkap

21 juni 2016

Iedere 4 tot 6 weken wordt er een update van i-Reserve uitgevoerd. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? En wat zijn de gevolgen voor de gebruiker van i-Reserve?
Weg met de papieren agenda

Stop het erin en haal het eruit

12 mei 2016

Zit er een agenda in jullie systeem? Mijn papieren agenda kan ik niet missen horen we vaak. Wij zijn overtuigd dat het voor iedereen die nog werkt met de papieren agenda veel makkelijker kan!
Mobile first responsive webdesign

New best friend

21 april 2016 / 1 Reactie

Onze new best friend is niet meer uit ons leven weg te denken. Die dierbare vriend waar je al je mooie, leuke of minder leuke gebeurtenissen mee deelt, altijd aan je zij, of in ieder geval altijd dichtbij.
To do systeem i-Reserve online reserveren

To Do or Not To Do

31 maart 2016

In het kader van niet teveel moeten is het beter om geen gebruik te maken van takenlijstjes. Omdat het werken met taken soms toch handig is, is i-Reserve uitgebreid met een To Do systeem.
Vaarwel blauwe envelop

Leuker en makkelijker

15 maart 2016

Het is maart de maand van de lente en de belastingaangifte. Dat is niet altijd een leuke klus. Wie kent niet de slogan van de belastingdienst Leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker.
Wij zijn Anna van i-Reserve online reserveren

Wij zijn Anna!

10 februari 2016

Man of vrouw, het maakt geen verschil, we staan achter i-Reserve. Wij geloven in het gemak wat i-Reserve de gebruiker te bieden heeft. Onze nieuwe slogan is “Maak het makkelijk met i-Reserve”.
Een nieuw begin: start met online reserveren

Nieuw jaar nieuw begin

26 januari 2016 / 2 Reacties

Voor ons online reserveringssysteem barsten we van de goede voornemens voor het komende jaar. We blijven de reserveringssoftware verder ontwikkelen en er komen nieuwe features aan.