Een klant de toegang tot een ruimte geven zonder er zelf bij te zijn? Het kan veilig met reserveringssysteem i-Reserve. i-Reserve, een online reserveringssysteem, heeft deze nieuwe functionaliteit opgezet met de sloten van dormakaba. Bied je klanten, gasten of bezoekers niet alleen de gelegenheid online de beschikbaarheid te bekijken en een reservering te maken. Laat ze ook zelf de deur openmaken.

Zoveel mogelijkheden

Wil je de deur van een vergaderzaal voor een bepaalde klant laten opengaan vijf of tien minuten voor de vergadering? Wil je de klant een code geven waarmee hij of zij de deur van een squashruimte kan openmaken op het tijdstip van de reservering? Of de code van een kluisje waarin een sleutel ligt en misschien nog andere benodigde spullen? Er zijn talrijke opties te bedenken: voor hotels, accommodaties voor verhuur, conferentiecentra, sportzalen en privéclubs. De mogelijkheden rondom deur- en toegangscontrole zijn groot.


Met gebruik van de sloten van dormakaba

dormakaba (https://www.dormakaba.com/nl-nl) is een internationaal bedrijf voor slimme en veilige toegangsoplossingen met meer dan 150 jaar ervaring. Ze bieden kostenbesparende en efficiënte producten, oplossingen en diensten voor een beveiligde en comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan. Klanten kunnen de deur zelf openen met hun telefoon. En laat bijvoorbeeld de stroom aanzetten wanneer jouw klanten de ruimte inkomen en weer uit als ze weggaan. Het doel is steeds het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor jouw klanten. Omdat zij ook sloten aanbieden die bijvoorbeeld niet met een sleutel opengemaakt hoeven te worden, maar met een code, zijn we de samenwerking aangegaan. In i-Reserve is nu een koppeling te maken met deze sloten.


Online reserveren in i-Reserve

Met een online reserveringssysteem als i-Reserve bied je jouw klanten de gelegenheid online de beschikbaarheid te bekijken en een reservering te maken. Met i-Reserve kun je zelf bepalen wat je klant kan reserveren en voor welke prijs. Bekijk onze verschillende DEMO websites om de diverse reserveer scenarios te onderzoeken.


Deuren laten openen

Met een slot van dormakaba kan je in jouw i-Reserve omgeving zelf instellen wanneer jouw klant toegang krijgt tot een of meer ruimte(s). Zo kun je er bijvoorbeeld op toezien dat een reservering eerst betaald dient te worden. Deze specifieke status kan je zelf instellen. Extra voordeel: met i-Reserve kan betalen ook meteen online bij het reserveren. Jij als aanbieder van jouw reserveringssysteem stelt zelf op de achtergrond in wat de mogelijkheden zijn voor jouw klanten.


Stappenplan

  • Op het moment dat een reservering die ingestelde status bereikt, krijgt dormakaba een seintje. Wat krijgen zij te zien? De tijd van de reservering en de ruimte(s) waar de klant toegang voor dient te krijgen. De privacy wordt gerespecteerd. Namen of andere AVG gevoelige informatie worden niet doorgegeven.
  • dormakaba maakt hierop een PIN code aan. Deze PIN code kan je door i-Reserve laten sturen naar de klant.

Via i-Reserve kan je diverse automatische mails laten sturen naar klanten. Denk hierbij ook aan een bevestigingsmail of herinneringsmail.

  • De klant krijgt ook een mail met een link. Die link kan de klant openen als hij of zij voor de ruimte staat.

Op termijn is het de bedoeling dat het ook mogelijk wordt deze twee mails (mail met PIN code en mail met link) te combineren in een mail.

  • De klant staat voor de deur of het kluisje en opent de link. Bij het openen van de link wordt om de PIN code gevraagd. Als de klant die code intoetst op zijn of haar telefoon, gaat het slot meteen open.

Wat nu als de klant de reservering annuleert of wijzigt? Dan wordt deze reservering ook meteen geannuleerd of gewijzigd bij dormakaba.


Wil je jouw klanten ook zelf de deuren laten openen en ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe functionaliteit van i-Reserve?

Ben je al klant?

Deze functionaliteit kan toegevoegd worden zonder extra module aan te schaffen.

Nog geen klant?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel een Free trial en registreer je subdomeinnaam. Geef in veld Opmerkingen aan dat je benieuwd bent naar de toegangscontrole.

november 2021